Çözüldü Laptop format USB'sini görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Voninahitra

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hayırlı günler. Laptopuma Windows 11 kurmak istiyorum fakat format atmak için hazırladığım USB'mi görmüyor.

IMG_20250122_230326.jpg

Çözüm
PXE ile işin yoksa kapatabilirsin. Haricinde yazdırılan ISO dosyasında ya da USB'de sorun yoksa UEFI ayarlarında USB ile alakalı ayarlar olur. Onları kurcalaman gerekebilir. UEFI ayarlarını sıfırlayıp ayarları gözden geçir. Değiştirilecek olanları değiştir tekrar dene.

Hocam sanırım ISO dosyası bozuk. Ne USB'yi görüyor ne de UEFI ayarı var...

Sorun USB'den kaynaklanmış, başka USB ile yüklemeyi denedim ve oldu.
Umarım yanlış seçim yapmadın çünkü sistem PXE boot yapmaya çalışıyor. Haricinde sorunsuz hazırlanan Windows 11 USB'sinin görünmeme ihtimali çok zor.

UEFI ayarlarında "boot order" kısmında USB'yi en üste çıkart. "Boot Device: Network" ayarı açıksa kapat.

Umarım yanlış seçim yapmadın çünkü sistem PXE boot yapmaya çalışıyor. Haricinde sorunsuz hazırlanan Windows 11 USB'sinin görünmeme ihtimali çok zor.

UEFI ayarlarında "boot order" kısmında USB'yi en öne aç. "Boot Device: Network" ayarı açıksa kapat.
USB Bios da bile gözükmüyor, pxe boot u kapatmama gerek var midir acaba hocam?

USB Bios da bile gözükmüyor, pxe boot u kapatmama gerek var midir acaba hocam?
PXE ile işin yoksa kapatabilirsin. Haricinde yazdırılan ISO dosyasında ya da USB'de sorun yoksa UEFI ayarlarında USB ile alakalı ayarlar olur. Onları kurcalaman gerekebilir. UEFI ayarlarını sıfırlayıp ayarları gözden geçir. Değiştirilecek olanları değiştir tekrar dene.

Hocam sanırım ISO dosyası bozuk. Ne USB'yi görüyor ne de UEFI ayarı var...

Sorun USB'den kaynaklanmış, başka USB ile yüklemeyi denedim ve oldu.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı