Laptop GPU 86 derece

Ömertu

Hectopat
Daha fazla  
Laptopun bakımlarını dün yaptım. Nedense çok sıcak çalışıyordu, bu sabah tekrar açıp termal macununu tekrar değiştirdim. İşlemci sıcaklığı Max 92-93 oluyor o da nadir. Genelde 85-90 arası geziyor. Ekran kartı ise açtığım andan itibaren yavaşça ısınıp 86 dereceye gelince gücünü kısıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Fan çıkışlarını kontrol ettin mi?
(Modele göre değişir) Soğutma boruları çevre elemanlarını da kapsıyorsa, onların da macun durumunu kontrol ettin mi?
Macunu az veya fazla sürmediğinden emin misin?
Arka planda başka işlemlerin olmadığından emin misin?

Fan çıkışlarını kontrol ettin mi?
(Modele göre değişir) soğutma boruları çevre elemanlarını da kapsıyorsa, onların da macun durumunu kontrol ettin mi?
Macunu az veya fazla sürmediğinden emin misin?
Arka planda başka işlemlerin olmadığından emin misin?

VRAM'lerin üstünde termal macun kalmamıştı yeterli miktarda sürdüm. Fan çıkışlarını temizledim. Macunu tam sürdüğüme eminim. Arkada başka bir işlem olmadığına eminim.

Bende de o macun var, süper düzgün sürülmezse o tür şeyleri yapabiliyor o macun.
Biraz sıcakta çalıştırın hocam. Benimki sonradan kendine gelmişti.
Nasıl sürdünüz hocam, yaydınız mı yoksa ortaya bırakıp soğutma ile mi bastırdınız? Bu macunu yaymak gerekiyor biraz.

Bende de o macun var, süper düzgün sürülmezse o tür şeyleri yapabiliyor o macun.
Biraz sıcakta çalıştırın hocam. Benimki sonradan kendine gelmişti.
Nasıl sürdünüz hocam, yaydınız mı yoksa ortaya bırakıp soğutma ile mi bastırdınız? Bu macunu yaymak gerekiyor biraz.
Yaydım hocam. Her tarafına eşit miktarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı