Laptop için 300TL'lik HDD - SSD önerisi

Hocam taşınabilir daha çok sadece resim, video, film tarzı şeyler için kullanılıyor. USB ile bağlandığınızda verim düşecektir ve oyunlarda drop yeme ihtimaliniz artacaktır.

Hocam inanın hard disk takmak kadar kolay bir şey yok.

Nasıl yapılıyor :D bir de reis bir baksan anlarsın o kadar zor ki bu Excalibur'un kasasının zorluğunu modeli arat çok zor.
 
Nasıl yapılıyor :D bir de reis bir baksan anlarsın o kadar zor ki bu Excalibur'un kasasının zorluğunu modeli arat çok zor.
Hocam kasanıza baktım, arka kapaktaki tüm vidaları söktükten sonra pena veya eski bir kredi kartını kasanın arasına sokarak tüm yuvaları yavaş yavaş açacaksınız. İsterseniz rehber video yollayabilirim.
 
Casper Nirvana C900 bilgisayarımda GTX1050 olduğu için bunun Excalibur serisi olduğunu iddia edip İstanbul'da bulunan ana servise yollamaya ısrar etmişti bir tane servis şubesi. Bilgisayarımın altındaki seri no, model isminin yazdığı kağıt olmasına rağmen inatla Excalibur bu oyun serisi GTX1050 var diyip durdu. Modelini bile bilmiyorsun bu bilgisayarı sana emanet etmem diyerek çıktım zaten bende.

Demem o ki Casper servisine bakımına çok güvenme boşver, sen o parayla alabileceğin en iyi HDD'yi al.
Bunu dedim diye iki yıllık garantiyi de bozma tabi. :D
 

Yeni konular

Geri
Yukarı