Laptop için 8BitDo gamepad önerisi

ext.salihh

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa gamepad alacağım. Değişik model ve bilmediğim bağlantı özellikleri var dongle 2.4 gibi biraz araştırdım fakat anlamadım açıkçası daha önce kullanmış kişiler yorum yaparsa sevinirim.

Bütçe 2500 civarı 1 tane alacağım sadece ve kablolu kablosuz tercih ediyorum.

8BitDo daha güzel gibi duruyor. Bu bütçedeki diğer markalardan farklı marka da önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk defa gamepad alacağım. Değişik model ve bilmediğim bağlantı özellikleri var dongle 2.4 gibi biraz araştırdım fakat anlamadım açıkçası daha önce kullanmış kişiler yorum yaparsa sevinirim.

8BitDo daha güzel gibi duruyor. Bu bütçedeki diğer markalardan farklı marka da önerebilirsiniz.

Super Nova aldım benzer fiyata, tavsiye ederim.

Bu fiyatta en rakipsiz bu diye biliyorum:

8Bitdo ürünleri Gamesir'e nazaran sönük kalıyor.

GameSir Super Nova varken 8BitDo bakmayın bile.

Süper nova güzel duruyor sizden duydum ilk defa

Bu fiyatta en rakipsiz bu diye biliyorum:

8Bitdo ürünleri Gamesir'e nazaran sönük kalıyor.
Bahsettiğiniz model bu değilmi hocam

GameSir Super Nova Wireless Gaming Controller for PC/Switch/iOS/Android, Hall Effect Stick & Trigger, Rubberized Grips, RGB Lighting, Swappable ABXY, Detachable Faceplate, 1000mAh with Charging Dock : Amazon.com.tr: Elektronik Amazon.com.tr

Son düzenleme:
@ext.salihh, evet sizin attığınız farklı renk bir modeli. Aynı gamepad.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı