Çözüldü Laptop için doğru Driver'ları nasıl bulurum?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

usknsk

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İyi forumlar arkadaşlar. Laptop'ımda CS:GO'da rekabetçi falan oynarken genel olarak 70-80 FPS alıyordum. Sonra format atmam gerekti ve format attım. Formattan sonra yine aynı Driver'ları kurdum ama eski performansı alamıyorum. CS'de bütün ayarlar aynı şekilde 30 FPS bile zor alıyorum. Onu bıraktım CS 1.6'da bile takılıyor. Zaten parçalar eski olduğu için de doğru düzgün Driver'lar bulamıyorum. Sizce sorun nedir? Nereden doğru Driver güncelleyebilirim?

Laptop özellikleri:
- i3-2310M.
- AMD Radeon 7400M series (dahili)
- Intel HD Graphics 3000 (paylaşımlı)
- 4 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopunuzun markası ve modeli nedir?

1.seçenek - Donanımların kendi sitesine girip sistemine uygun olanı indirebilirsin.
2.seçenek - Aygıt yöneticisi - ünlem işareti olan donanıma sağ tık - özellikler - ayrıntılar sekmesi - donanım kimlikleri - en üstteki bilgiyi kopyala - googlea yapıştır.
3.seçenek - Bir çok ezbere konuşan kişi bu yöntemi önermese de yıllardır bu yöntemi kullanırım. Bir yazılım kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. "Driverpack solution" yazılımı önerimdir.

Laptopunuzun markası ve modeli nedir?
Dell Inspıron n5110
1.seçenek - Donanımların kendi sitesine girip sistemine uygun olanı indirebilirsin.
2.seçenek - Aygıt yöneticisi - ünlem işareti olan donanıma sağ tık - özellikler - ayrıntılar sekmesi - donanım kimlikleri - en üstteki bilgiyi kopyala - googlea yapıştır.
3.seçenek - Bir çok ezbere konuşan kişi bu yöntemi önermese de yıllardır bu yöntemi kullanırım. Bir yazılım kullanarak sürücülerinizi güncelleyebilirsiniz. "Driverpack solution" yazılımı önerimdir.
En son yazılım kullandığımda virüs bulaşmıştı anında. Önerdiğin program güvenilirse deneyeyim.

Çözüm
Bu sitesini zaten kullanıyordum da bi' ara Windows 7 desteğini kesmişti, geri gelmiş. Teşekkür ederim hatırlatmış oldun.

Rica ederim sorununuz çözüldüyse ne mutlu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı