- Makaleler
- 42
Cruical ve Sandisk modellerde plastik duruyor.
Kingston A400 ve WD Green modelleride olabilir.
Kingston A400 ve WD Green modelleride olabilir.
Anakartım soketi Sata II duyduğuma göre hız değerleri yarısı oluyormuş Sata II anakartlarda.Yazma hızı diğerlerine göre bir tık daha düşük sorun değilse alınabilir.
Bence yazmaa hızı düşük olması sorun değil.
Peki son bir sorun olacak. Crucial cidden alınmaz mı ısındığı için? SSD ısınınca ne oluyor ? O ısınma sorununu bazı kişiler yaşıyormuş herkes değil. Şans işi mi bu yav.Maximum saniyede 300MB gibi değerlere ulaşabilirsiniz.
Sorun değil sisteminizi yine de hızlandıracaktır.
Okuma yazma performansı hafifde olsa düşüyor.Peki son bir sorun olacak. Crucial cidden alınmaz mı ısındığı için? SSD ısınınca ne oluyor ?
Şuanlık yetecektir. Çünkü yaza bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Hocam tavsiyem en kötü 480 GB almanız çünkü dizüstlerinde genişleme yuvaları çok sıkıntı. Masaüstü olsa istediğin kadar bağlarsın ama ilerde bu 240 size yetmiyecektir, onu elden çıkarıp tekrar 480 almaya kalkarsanız 2 katı zarar. Tabi 223 GB(kullanılabilir alan) bana yeter diyorsanız siz bilirsiniz.
Okuma yazma performansı hafifde olsa düşüyor.
Ben o kasayı sadece James Donkey SSD lerinde gördüm. Başka varmı ki?
MaalesefLaptopum eski.
Bu nasıldır arkadaşlar ?
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD Fiyatı
Kingston A400 SSDNow 240GB 500MB-350MB/s Sata3 2.5" SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.