Laptop için kaliteli termal macun önerisi

Anladım hocam çok teşekkürler her şey için dediklerinizi dinleyeceğim MX-6 alacağım.

Aldım hocam teşekkürler 4 gramını aldım.

Bende simdi aldim Legion 5 i511th 3050 Ti icin sizde isinma sorunu cozermi şu an sahte thermal grizzy kronlut kullanıyorum:Ddd

Merhaba. MX6 mı grizzly Kryonaut mu daha iyi laptop için?

Ya da Kryonaut Extreme mi?

Kryonaut laptop icin yogunlugu dusuk oldugu icin pumpout yapabiliyor. Sana önerim ya Cooler Master MasterGel Pro V2 alman (vatan da satiliyor) ya da Thermal Grizzly hydronaut alman. Laptop icin en iyi 2'si bunlar.

Sıvı metali başkasına da yaptırmasın. Forumda daha önce yapıp deneyimi olan ve kendinden emin olan arkadaş varsa yapsın. Yoksa kesinlikle bilgisayarcıya götürülmemesi taraftarıyım kurumsal bile olsa.

MX-6 öneriyorum. Kendim de kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok.

Neden bilgisayarcıya götürülmemesi taraftarısınız? Bende götüreceğim yakın zamanda kendim yapmasına yaparım ancak o bilgisayar geri açılmaz korkusu var :D.

Neden bilgisayarcıya götürülmemesi taraftarısınız? Bende götüreceğim yakın zamanda kendim yapmasına yaparım ancak o bilgisayar geri açılmaz korkusu var :D.
O korkuyla bir ömür yaşayamazsınız. İlk bilgisayarım dahil hepsini kendi topladım ve en son voltajlarla dahi oynayarak manuel RAM OC yapar hale geldim. Mesele araştırmak. Bilgisayarcıdan daha iyisini yapıyoruz çünkü kendimiz.

Hayırlı olsun hocam. Bende de 4 gram var. Kullandıktan sonra ağzını kapatın. Daha sonra yine kullanırsınız. Uzun süre götürür. MX 6, MX 4 ve muadillere göre daha uzun süre ömrünü koruyor. Vadedilen 2 yıl ama bakıp göreceğiz 2 yıl aynı performansı verecek mi? 2023 Nisan'da kullanmaya başladım ben de.

Anladım hocam çok teşekkürler her şey için dediklerinizi dinleyeceğim MX-6 alacağım.

Aldım hocam teşekkürler 4 gramını aldım.

Hocam bende de Victus var MX6 ya pump out yapıyor demişler var mı böyle bir şey siz yaşadınız mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı