Laptop için termal macun önerisi

AsakiriMansur

Decapat
Daha fazla  
Victus 16 laptopuma 1,5 ay önce thermal grizlly hydranout ile bakım yaptım. Ancak şu an laptopun işlemcisi boşta 80 dereceleri görebiliyor. Sürerken macun pakedinin içinden çıkan spatula ile yaymıştım, ya bu işlemi düzgün yapamadım (ilk yapışımdı) ya da pump-out oldu. Yeniden macun yenipemek zorundayım, kaliteli pump-out yapmayacak macun önerilerinizi bekliyorum.

Victus 16 laptopuma 1,5 ay önce thermal grizlly hydranout ile bakım yaptım. Ancak şu an laptopun işlemcisi boşta 80 dereceleri görebiliyor. Sürerken macun pakedinin içinden çıkan spatula ile yaymıştım, ya bu işlemi düzgün yapamadım (ilk yapışımdı) ya da pump-out oldu. Yeniden macun yenipemek zorundayım, kaliteli pump-out yapmayacak macun önerilerinizi bekliyorum.

Laptopda mı kullanıyorsunuz? Pump-out konusunda iyi diyorlardı hocam, kullanan birisi olarak ne dersiniz?
2-3 aydır kullanıyorum. Sürdükten sonra direkt 10 derece düşürdü sıcaklığı. Fan temizliğinin de etkisi vardır tabi.
Tekrar ısınma problemi yaşarsam termal macunu yeniler sorunu çözerim. Herhangi bir sıkıntısı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı