Laptop için Type-C şarj aleti önerisi

Bütçe
2000

yiitab

Centipat
Selamlar arkadaşlar. Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir laptop aldım hem oyun hem üniversite hem de günlük hayat için kullanacağım. Aldığımda bu laptopta Type-C ile 100W şarj desteklediğini fark ettim ve bunun için Type-C to Type-C Ugreen PD100W kablo aldım. Hem bu kablo ile hem de bilgisayar ile uyumlu olacak bir adaptör önerisinde bulunur musunuz?

Bilgisayar modeli ASUS TUF FX507vı.
Aldığım kablo Type-C kablo Ugreen 100W PD USB C Hızlı Şarj Kablosu 2 Metre - Ugreen Türkiye

Not: Şarj aletini telefonum ve kulaklığımda da kullanacağım.

Benim de ASUS TUF A15 RTX4060 bilgisayarım var bende taşınabilir Type-C adaptör denedim 65 wattlık ama şarj etmesine rağmen (yavaş ama sorun degil) aşırı ısındı iade etmek durumunda kaldım bu adaptörün geldikten sonra ısınırsa bana da haber verir misin veya yardımcı olabilecek birisi var mı adaptör önerisinde (bilgisayarın kendi şarj aleti 240 watt ama benim için yavaş şarj etse de olur sadece ısınma sorunu olmasın )

Benim de ASUS TUF A15 RTX4060 bilgisayarım var bende taşınabilir Type-C adaptör denedim 65 wattlık ama şarj etmesine rağmen (yavaş ama sorun degil) aşırı ısındı iade etmek durumunda kaldım bu adaptörün geldikten sonra ısınırsa bana da haber verir misin veya yardımcı olabilecek birisi var mı adaptör önerisinde (bilgisayarın kendi şarj aleti 240 watt ama benim için yavaş şarj etse de olur sadece ısınma sorunu olmasın )

GaN çipi olduğu için pek ısınacağını düşünmüyorum ama geldiğinde tabii ki de ısınıp ısınmadığını söylerim. Şu an kargoda yurt dışından geliyor 1 haftaya gelir diye umuyorum.

Adaptör bugün geldi denedim ve ısınma konusunda bilgisayarın orijinal 240W adaptörü ne kadar ısınıyorsa gelen adaptör de o kadar ısınıyor benim için ısınması sorun değil üniversitede kullanacağım için tak çıkar olarak kullanacağım sürekli fişte takılı tutmayacağım. Hep soğuk kalsın hiç ısınmasın dersen bunu almanı önermem sonuçta ısınıyor ama alacağın her adaptör ısınacak. Patlayacak kadar ısınmaması yeter diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı