Çözüldü Laptop kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigit.ked

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Hatay iskenderun
Laptop ısınıyor ve kapanıyor ama bu konuyu önceden açmıştım ve doğru düzgün bir yanıt gelmedi. Şimdi ben şöyle yaptım oyunun ayarlarını bayağı kıstım oyunda 70 derece oluyor ama gene de kapanıyor. Nedeni nedir anlamadım. Önceden 79 derece olunca kapanırken 68 derecede kapandı ısınma ile alakalı ise söyleyin soğutucu alayım.

Çözüm
Aslinda sacma degil. Bazen prizlerde sorun olabiliyor.

Nasıl bakacağım ona?
Bu arada da cevap veremedim lazim olursa diye yazayim:

Olay goruntuleyicisi yazin, sol tarafda windows gunlukleri var, ona tiklayinca altinda sistem diye bi bolum cikacak, ordan butun sistemsel olaylari gorup kaydedebilirsiniz, kaydetme olayiysa sag tik ile oluyor.
Herhangi bir fikrim yok. Ama lehim sorunu oldugunu da sanmiyorum.

Lehim sorunu olması düşük bir ihtimal çünkü bilgisayarın içini 1 yıldır açmıyorum ama oyuna giriyorum 1 saat veya 2 saat oynuyyorum birden siyah ekran kapanıo

edit = chromede gezinirken aniden kapandı bu arada gene çok sıcak değildi en fazla 60 derece falandı elim ile kontrol ettimı ılık tı

Son düzenleme:
Anladim. Sorun adaptorde de olabilir.

Veya evinizin prizlerinde, Topraklamada da olabilir.

Yurtta kalıyorum kendi evimde böyle bir sorunu 12 yıldır aşırı sert kullanmama rağmen hiç yaşamadım sorun şöyle olabilir bilgisayarı bilgisiıyar gibi kullanmıyorum bilgisayar soğuk ama 3 gündür açık kalıyor bazen bilgisayar mesela adaptor kapalı alanda diye ısınmaktan bozulmuş olabilir mi?

Yurtta kalıyorum kendi evimde böyle bir sorunu 12 yıldır aşırı sert kullanmama rağmen hiç yaşamadım sorun şöyle olabilir bilgisayarı bilgisiıyar gibi kullanmıyorum bilgisayar soğuk ama 3 gündür açık kalıyor bazen bilgisayar mesela adaptor kapalı alanda diye ısınmaktan bozulmuş olabilir mi?
başka bir adaptör ile açtım şimdi oyuna girip biraz zorlucam olursa adaptoru değiştirireceğim

Son düzenleme:
Bilgisayarinizi degerlerini bilmeden baska bir adaptorle acmak bozabilir. Adaptorden oldugunu sanmiyorum cunku adaptorler isiya dayaniklidir diye dusunuyorum. Arti olarak prizlerde sorun olabilir.

Bilgisayarinizi degerlerini bilmeden baska bir adaptorle acmak bozabilir. Adaptorden oldugunu sanmiyorum cunku adaptorler isiya dayaniklidir diye dusunuyorum. Arti olarak prizlerde sorun olabilir.

Adaptor değiştirince bir şey değişmedi. Priz değiştirdim ana adaptör ile. Bir de az önce 64 derece gösterirken kapandı anlamadım niye kapandığını yani priz değişikken deneyeceğim. Kapanmaz ise sorun çözüldü demektir. Çözülürse yazarım size.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslinda sacma degil. Bazen prizlerde sorun olabiliyor.

Nasıl bakacağım ona?
Bu arada da cevap veremedim lazim olursa diye yazayim:

Olay goruntuleyicisi yazin, sol tarafda windows gunlukleri var, ona tiklayinca altinda sistem diye bi bolum cikacak, ordan butun sistemsel olaylari gorup kaydedebilirsiniz, kaydetme olayiysa sag tik ile oluyor.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı