Laptop kilitleniyor ve çok ısınıyor

dolozgvi

Picopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Arkadaşlar benim bir laptop var 4 veya 5 senedir kullanıyorum. Oyun laptopu değil ama oynuyorum MC ve Valorant oynadım düşük FPS olsa da çok ısınıyor. Açtıktan hemen sonra ve 4 5 dk sonra kilitleniyor yazısı çıkarak kapanıyor tekrar açmak zorunda kalıyorum ve bu durum oyun oynarken 20 25 dk ara ile oluyor. Aldığımdan beridir hiç temizletmedim içi olsun dışı olsun bu kilitlenme sorununu nasıl düzelteceğim? Yardım edin bu laptopu adam edemez miyim? Bir de şarja takmadan açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
250 FPS ile 300 FPS arası ama maç içinde lobi de falan 400FPS'e ulaşıyorum ki az çok grafik ayarı da yapmıştım.

Sağol teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Valorant işlemci tabanlı oyun olduğu için bu FPS'ler normal kime sorduysam 12400F kullanan kişiler 250 300 diyor

Sağol teşekkür ederim bilgilendirdiğin için Valorant işlemci tabanlı oyun olduğu için bu FPS'ler normal kime sorduysam 12400F kullanan kişiler 250 300 diyor
Rica ederim her zaman. İntel'den daha iyi AMD işlemciler var. Birde i5 artık çok eskidi açıkçası sadece Valorant için de olmasa da bazı hikaye tabanlı oyunlarda daha iyi işlemciye ihtiyacım olmuyor değil.

Kendim açmaya çalıştım ama diğer laptoplar gibi değil anlamadım arka kapağı bir türlü açılmadı bir şey olur diye de kuvvet uygulayamıyorum
Marka model nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı