Laptop kullanarak para kazanmak

Hocam benden 2 yaş büyüksünüz yani şu sıralar yapmaya başladığım bir iş var onay bekliyorum logo tasarlıyorsunuz bir siteye girip tişörtün üzerine koyuyorsunuz ama satış yapmak için anlaşmalı yurt dışı sitedeki hesabınızla bağlıyorsunuz ve kargoyu vs. her şeyi o site yapıyor videoyu izleyerek daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
siz yapıyormusunuz şuanda o işi

Siz yapıyor musunuz şu anda o işi.

18 yaş üstü birinin onayını bekliyorum abiniz veya ablanız varsa onlardan destek alabilirsiniz bu tişört işlerini güvenilir herkes yapıyor sanırsam Mr Beast bile yapıyor ama dediğim gibi onay bekliyorum sadece.

18 yaş üstü birinin onayını bekliyorum abiniz veya ablanız varsa onlardan destek alabilirsiniz bu tişört işlerini güvenilir herkes yapıyor sanırsam Mr Beast bile yapıyor ama dediğim gibi onay bekliyorum sadece.
onay gelince bana haber verirmisiniz yani para kazanıp kazanamadığınızı ve ne kadar kazandığınızı rica etsem

Pardon yanlış anlamışım 18 yaşındasınız sandım peki konudan alakasız bir soru soracağım arkadaş olalımmı benim hiç yok okulda sürekli zorbalığa uğradığım için açık liseye geçtim.

Problem olmaz benim için bende açıktan okuyorum arkadaş olabiliriz.

Donanimla bir alakasi yok dediklerimin. Madem yasin genc ve istedigin zaman yuksek notlar alabiliyorsun, derslerine calisip top okullara girip muhendis ol.

Sacma sapan udemy, youtube videolariyla iyi egitim almis ve kendini gelistirmis bir muhendise rakip olamazsin.
Rakip olur lakin bir mühendisin 4 yılda aldığı eğitimi arkadaş videolar ile 7-8 yıla alacak. E haliyle yine bir mühendisle kafa kafaya gidemiyor.

Dostum derslerine odaklan, üniversiteye git. En iyi o şekilde yazılım öğrenebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı