Laptop kullanarak para kazanmak

Araştırmaya göre insanların yarisindan daha fazlası kendini nadir biri olduğunu düşündüğünü söylüyor akademiklink kanalında video vardı. Birçok meslek liseli arkadaş da mezun olur olmaz zengin olacağını düşünüyor ya da ortalama üniversite okuyan arkadaşlar.
Yani bilmiyorum heves kırmak falan gibi olmasın ama konu sahibi arkadaş gerek yaşından, gerek daha deneyimi olmadığından biraz hayal dünyasında yaşıyor gibi geldi. İşin özeti gerçekçi bakmak yani. Üniversite eğitimi almadan böyle bir alanda ilerlemek zor.

Hocam benden 2 yaş büyüksünüz yani şu sıralar yapmaya başladığım bir iş var onay bekliyorum logo tasarlıyorsunuz bir siteye girip tişörtün üzerine koyuyorsunuz ama satış yapmak için anlaşmalı yurt dışı sitedeki hesabınızla bağlıyorsunuz ve kargoyu vs. her şeyi o site yapıyor videoyu izleyerek daha fazla bilgi öğrenebilirsiniz.
keşke herkes senin gibi girişimci olsa şu an gerek ebeveyin baskısı gerek ekonomik krizden dolayı insanlar doktor mühendis vb. Gibi işleri yapmak istiyor halbuki bu işler çoğu işten daha fazla kazandırıyor yolun açık olsun kral

Araştırmaya göre insanların yarisindan daha fazlası kendini nadir biri olduğunu düşündüğünü söylüyor akademiklink kanalında video vardı. Birçok meslek liseli arkadaş da mezun olur olmaz zengin olacağını düşünüyor ya da ortalama üniversite okuyan arkadaşlar.
Gerçekçi olacak olursak kendini zeki gören, istediği zaman yüksek notlar alan birisi üniversite okumaktan kaçmaz veya boş olarak görmez. İyi bir üniversitede yazılım mühendisliği okuyunca işsiz kalma ihtimali falan yok, her şey üniversite kalitesi ile alakalı. Sadece freelancer işlerde çalışma ve kafadan kurma projeler ile olmuyor bu iş. İlerde bu alanda iyi iş imkanları ile çalışmak için üniversite okumak şart yoksa tamamen hayal ürünleri internetten öğrenilen kodlamalar ile. Siz kendinizi farklı zannediyorsunuz belki ama Türkiye'de sizin gibi düşünen ve dolaşan binlerce kişi var. Yok kafamda manyak projeler var, bilgisayar ile aram iyi... Durumun özeti tam alttaki şaka gibi.

Eki Görüntüle 2416497
ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şuanda siz bana bi yol gösterin

Yani bilmiyorum heves kırmak falan gibi olmasın ama konu sahibi arkadaş gerek yaşından, gerek daha deneyimi olmadığından biraz hayal dünyasında yaşıyor gibi geldi. İşin özeti gerçekçi bakmak yani. Üniversite eğitimi almadan böyle bir alanda ilerlemek zor.
ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şuanda siz bana bi yol gösterin yoo deneyimim var

keşke herkes senin gibi girişimci olsa şu an gerek ebeveyin baskısı gerek ekonomik krizden dolayı insanlar doktor mühendis vb. Gibi işleri yapmak istiyor halbuki bu işler çoğu işten daha fazla kazandırıyor yolun açık olsun kral
teşekkürler kral bu arada birlikte birşeyler yapalımmı ve konuşalım yani arkadaş olalım zaten hiç yok okulda sürekli zorbalığa uğradım oyüzden kalıcı olarak açık liseye geçtim insta nı dünkü arkadaş gibi rica etsem hemen verebilirmisin seni eklicem instadan

ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şuanda siz bana bi yol gösterin

ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şuanda siz bana bi yol gösterin yoo deneyimim var

teşekkürler kral bu arada birlikte birşeyler yapalımmı ve konuşalım yani arkadaş olalım zaten hiç yok okulda sürekli zorbalığa uğradım oyüzden kalıcı olarak açık liseye geçtim insta nı dünkü arkadaş gibi rica etsem hemen verebilirmisin seni eklicem instadan
Abicim şimdi nasıl desem Instagram yok Gmail fln hangisini istersen veririm ama

Behçet hocam 😌. Bizim ünide

Videonun linkini atar mısınız.

Behçet hocam 😌. Bizim üniversite de.

Videonun linkini atar mısınız?

Eskişehirdesiniz galiba :D video değil de yeni çıkardığı kitapta geçiyor.

Ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şu anda siz bana bir yol gösterin.

Ben öyle değil farklı düşünüyorum anlatamam şu anda siz bana bir yol gösterin yoo deneyimim var.

Teşekkürler kral bu arada birlikte bir şeyler yapalımmı ve konuşalım yani arkadaş olalım zaten hiç yok okulda sürekli zorbalığa uğradım o yüzden kalıcı olarak açık liseye geçtim Instagram nı dünkü arkadaş gibi rica etsem hemen verebilir misin seni ekleyeceğim Instagram'dan.

Herkes senin gibi farklı olduğunu düşünüyor eğer cidden farklı olsaydın muhtemelen TEKNOFEST TÜBİTAK yarışmalarında derece yapıp Deneyap bilsem gibi kurumlarda öğrenci olurdun.

Hevesini kırmak istemem ama bu devirde diploması olanlar iş bulamazken diplomasız birini kimse ise almaz.

Herkes senin gibi farklı olduğunu düşünüyor eğer cidden farklı olsaydın muhtemelen TEKNOFEST TÜBİTAK yarışmalarında derece yapıp Deneyap bilsem gibi kurumlarda öğrenci olurdun.

Hevesini kırmak istemem ama bu devirde diploması olanlar iş bulamazken diplomasız birini kimse ise almaz.
Hocam heryer üniversite kaynıyor herkes üniversite mezunu üniversite okusak nolcak a101 de kasiyer oluruz anca üniversiteler eski değerini kaybetti

Hocam her yer üniversite kaynıyor herkes üniversite mezunu üniversite okusak ne olacak A101 de kasiyer oluruz anca üniversiteler eski değerini kaybetti.

Herkesin mezun olduğu üniversite ODTÜ İTÜ Bilkent koç değil Yozgat bozok tokat gop samsun 19 Mayıs Rize Erdoğan gibi üniversiteler.

Hocam heryer üniversite kaynıyor herkes üniversite mezunu üniversite okusak nolcak a101 de kasiyer oluruz anca üniversiteler eski değerini kaybetti
helal sana knk

alır becerilerine bağlı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı