Laptop mu masaüstü mü?

karebaba

Centipat
Laptop mu yoksa masaüstü mü çok kararsız kaldım. Ben laptopa sıcak bakıyorum çünkü arkadaşlarla oynarım bir yere gidip falan. Şu an dandik bir laptop kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop mu yoksa masaüstü mü çok kararsız kaldım. Ben laptopa sıcak bakıyorum çünkü arkadaşlarla oynarım bir yere gidip falan. Şu an dandik bir laptop kullanıyorum. Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.
Masaüstü bilgisayarlar her zaman daha az ısınır.En iyi oyun deneyimini masaüstü bilgisayarlar da alırsınız.

Fiyat performans açısından genellikle masaüstü bilgisayarlar daha faydalıdır. Laptopun taşınması kolaydır ancak masaüstüne göre daha sorunludur. Isınması daha çoktur, olası bi bozuklukta parça değişimi daha zordur. Kimi laptoplar şarjda kullanılmayınca performans kaybına sebep oluyor ki bu da laptopun özgürlüğünü kısıtlıyor. Benim tavsiyem masaüstüdür.

Oyun için diyorsan ve çok seyahat eden biri değilsen kesinlikle masaüstü. Hem monitör ekranları laptop ekranlarının 2-3 katı olduğu için daha çok keyif alırsın hemde ısınma sorunu vs. pek olmaz. Güçlü bir Gaming laptop sahibi olarak söylüyorum bunu.

Kullanım amacına göre değişir;iş için kullanılacaksa ve sağa sola götürmeniz gerekliyse,bir öğrenciyseniz(özellikle şehir dışında) veya ailenizden uzakta öğrenim görüyorsanız dizüstü bilgisayardan başka bir seçenek düşünmeniz hayli zor olur.Taşıma yaparken zorlanmamak adına dizüstü almanız gerekir.
Ancak bilgisayarı taşıma ihtiyacı gibi bir durum söz konusu değilse masaüstü bilgisayarlar büyük bir cihazda (kasada) toplandığı için daha fazla geliştirme,özelleştirme seçeneği bulunur daha uygun fiyatla daha performanslı ürünleri kullanabilirsiniz ayrıca ısınma gibi bir problem oluşturmaz bu yüzden oyun için en ideal olanıdır.Oyun için her zaman masaüstü dizüstünden çok daha öndedir.

Masaüstü
+
Oyun Deneyimi
+Sıcaklık
+Parça Değişimi İmkanı
-Taşınabilir
-İş,Ders,Diğer

Laptop
+
İş,Ders,Diğer
+Taşınabilir
-Oyun Deneyimi
-Sıcaklık
-Parça Değişim İmkanı

Kazanan: KS Karar Verecek

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı