Laptop mu yoksa masaüstü mü?

• Konuyu başlatan Kckc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.300
8500 TL

8500 TL

Ve bir şey soracağım benim kulaklığımda birinden az diğerinden çok ses çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Bilgisayarımı yeni aldığımda ben de bu sorunu yaşamıştım bilgisayarı yeniden başlatmıştım ve kulaklığın jack girişini falan döndürmüştüm düzelmişti böyle geçmez ise
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya bakın derim

Bu daha iyi.

Evet bu sistem gerçekten APU sistemlere göre daha iyi kendi sistemimi GameGaraj'dan satın aldım gayet güvenli şekilde geldi güvenebilirsin

Bu daha iyi.

Tamam hocam teşekkürler 10100F ile 10105F arasında ne kadar FPS fark eder?
Ve 10100F 2×8 GB RAM mi yoksa 10105F 8 GB RAM mi daha yüksek FPS verir?

Laptopun avantaj olarak taşınabilirliği ve kablosuz olması var. Ben eskilerden olduğum için bilgisayarım her zaman masaüstü oldu, şimdi de öyle. Masaüstünde bunlar daha kolay: sistemi yükseltebilme, temizlik-bakım yapabilme, büyük ekran, daha yüksek özelliklerde sistem. İki parça aynı model olsa da laptoptaki onlara özel üretilen küçük parçalar. İkisi aynı değil. Fiyat olarak da masaüstü avantajlı. Laptoplar çıktığından beri daha pahalı, lüks olarak görülüyor. Akıllı telefonlar gibi. Telefona hiç bakmıyorum laptoplara bile alışamayan biri olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı