Laptop Özel Çözünürlük Oluşturma

Serkancan61

Kilopat
Katılım
11 Mart 2015
Mesajlar
230
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. GeForce 940MX ekran kartı olan bir laptop bilgisayarım var ve çözünürlüğü 1366x768 değerinde özel çözünürlük oluşturmak istiyorum. Intel denetim masasına girip özel çözünürlük sekmesine tıkladığımda ekran kartı zarar görebilir diyor bende danışmadan değiştirmek istemedim. Değiştirsem bir sıkıntı çıkar mı ve çözünürlüğü kaça kaç oranında değiştirebilirim?
Bilgisayarım Lenovo Ideapad 320.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce 1600x900 dene ekran kendini test eder açılıyorsa kullanabilirsin ama siyah ekran çıkıyorsa ayarları kaydetmeden çıkış yaparsın. Ben 1080p monitörü 1440p olarak kullanıyordum, Yanlız kendi doğal çözünürlüğü dışındaki çözünürlüklerde yazılar zor okunuyor.
 
Selam,

Laptoplarda özel çözünürlük oluşturmak için intel kontrol merkezini kullanabiliyor muyuz? Konu eski ama çözülmemiş.
 
intel kontrol panelinde eklemek istediğimde galiba laptop olduğum için dahili ekranlarda özel çözünürlük desteklenemez diyor sebebi laptop olduğu için mi?
 
Intel kontrol panelinde eklemek istediğimde galiba laptop olduğum için dahili ekranlarda özel çözünürlük desteklenemez diyor sebebi laptop olduğu için mi?

Evet Laptop olduğu için özel çözünürlük ayarlayamıyoruz. Program kullanarak ayarlanabiliyor fakat riskli. Bu nedenle monitör alarak bu problemi çözebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı