Laptop pil sağlığı 3 haftada %86'ya düştü

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 762

kYn

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar Vatan'dan 3 hafta önce bir oyuncu laptopu aldım. İnternette ve inceleme videolarında aynı bilgisayarın şarjının 4 5 saat gittiği yazıyorken benimkinin şarjı neredeyse 1 saatte bitiyor pil ayarlarına baktığımda ise pil sağlının %86'ya düştüğünü gördüm. Oyun oynarken şarjda takılı kullanıyorum ve 1 gece oyun yüklediğim için şarjda açık bırakmıştım ama bu kadar olması normal mi?

Hocam bence garantisi dolmadan götürün bu dediklerinizi ben her zaman yapıyorum bir şey olmuyor markası nedir bilgisayarın.

Hocam bence garantisi dolmadan götürün bu dediklerinizi ben her zaman yapıyorum bir şey olmuyor markası nedir bilgisayarın.

HP Victus 16. Hafta sonu götürmeyi düşünüyordum zaten çünkü fanlar çalışmadan önce içinden bir cızırtı geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
HP Victus 16. hafta sonu götürmeyi düşünüyordum zaten çünkü fanlar çalışmadan önce içinden bir cızırtı geliyor.

Sıkıntılı bir mal hocam kesinlikle değiştirmeyi düşünebilirsiniz bataryaya bağlı olmadan oyuncu lptoplarının performnsı berbatlaşıyor.

Model nedir? Pil süresinin 1 saat olmasının tonla sebebi olabilir. Harici GPU çalışıyor olabilir, pildeyken dahili GPU kullanın cihaz performans modunda olabilir pil tasarrufuna alın. Ekran parlaklığını ve Hz ini düşürün. Bu dediklerim günlük kullanımda ki pil süresini artırır.

Eğer değiştirmek istesem direkt değiştirler mi?

Hayır ila laf edecekler müşteri hatası falan ama siz anlatın zaten oyun şarj da oynanıyor sadece deyin aldığımda vardı düzelir diye düşündüm deyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı