Laptop pil sağlığı 3 haftada %86'ya düştü

• Konuyu başlatan kYn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 1.092
Model nedir? Pil süresinin 1 saat olmasının tonla sebebi olabilir. Harici GPU çalışıyor olabilir, pildeyken dahili GPU kullanın cihaz performans modunda olabilir pil tasarrufuna alın. Ekran parlaklığını ve Hz ini düşürün. Bu dediklerim günlük kullanımda ki pil süresini artırır.

Hocam daha bilgisayarı yeni almış bunları yapmak yerine değiştirmesi lazım bunları yaparsa performans düşüklüğü yaşiyacaktır.

Hocam daha bilgisayarı yeni almış bunları yapmak yerine değiştirmesi lazım bunları yaparsa performans düşüklüğü yaşiyacaktır.

Pildeyken ne gibi bir performans bekliyorsunuz? Gaming bir cihaz bu tabii pildeyken performans veremez. Ayrıca pil sağlının 86 olması da acayip anormal bir şey değil. Pil kalibre edilirse düzelebilir.

Model nedir? Pil süresinin 1 saat olmasının tonla sebebi olabilir. Harici GPU çalışıyor olabilir, pildeyken dahili GPU kullanın cihaz performans modunda olabilir pil tasarrufuna alın. Ekran parlaklığını ve Hz ini düşürün. Bu dediklerim günlük kullanımda ki pil süresini artırır.
Pil sağlığı %86'ya düşmüş. Bu normal bir durum mu ? Pil sağlığının ne olduğunu biliyor musun ?

Pildeyken ne gibi bir performans bekliyorsunuz? Gaming bir cihaz bu tabii pildeyken performans veremez. Ayrıca pil sağlının 86 olması da acayip anormal bir şey değil. Pil kalibre edilirse düzelebilir.
Pil sağlığı yukarı doğru çıkan bir şey değil. %86'ya düştükten sonra yukarı çıkamaz. Daha da aşağı düşer. Puahjahhahaha.

Pil sağlığı %86'ya düşmüş. Bu normal bir durum mu? Pil sağlığının ne olduğunu biliyor musun?

Pil sağlığı yukarı doğru çıkan bir şey değil. %86'ya düştükten sonra yukarı çıkamaz. Daha da aşağı düşer. Puahjahhahaha.

Uzun zaman kutuda duran bir ürün ise bu durum olabilir. Pil uykuya geçmiştir bundan dolayı düşük görünebilir. Zamanla kapasitesi artabilir. Araştırın, bilgilenin.

Hocam akıl var bunun yerine yeni cihaz alması daha iyi değil mi sizce de.

Uzun zaman kutuda duran bir ürün ise bu durum olabilir. Pil uykuya geçmiştir bundan dolayı düşük görünebilir. Araştırın, bilgilenin.

Eeeee bu alıcının sorunu değil ki? Satıcının ilgilenmesi gereken bir sorun. Adam sıfır ürün almış. Pil sağlığı %86'ya gerilemiş 3 haftada. Senin söylediğin şeye bak. Bu adam bu durumu niye kabullensin? Bu ürün 2. el değil ha sıfır.

Sen kendin sıfır ürün aldığında o şekilde yaparsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eeeee bu alıcının sorunu değil ki? Satıcının ilgilenmesi gereken bir sorun. Adam sıfır ürün almış. Pil sağlığı %86'ya gerilemiş 3 haftada. Senin söylediğin şeye bak. Bu adam bu durumu niye kabullensin? Bu ürün 2. el değil ha sıfır.

Sen kendin sıfır ürün aldığında o şekilde yaparsın.
Benim ağızımdan bu alıcının sorunu diye bir şey çıktımı? Veya benim ağızımdan iade etme diye bir şey çıktımı? Sadece yaşanılan durumu açıkladım.

Benim ağızımdan bu alıcının sorunu diye bir şey çıktımı? Veya benim ağızımdan iade etme diye bir şey çıktımı? Sadece yaşanılan durumu açıkladım.
İyi de adama sunduğun çözümden, bu durumu kabullenip devam etmesi gerektiği anlamı çıkıyor. Bunu kabullenmemeli. Şuan kazıklanıyor bu adam.

İyi de adama sunduğun çözümden, bu durumu kabullenip devam etmesi gerektiği anlamı çıkıyor. Bunu kabullenmemeli. Şu an kazıklanıyor bu adam.

Adama çözüm sundum evet, deneyip çözülüp çözülmediğini söyleyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı