Çözüldü Laptop prize takılı olmasına rağmen oyun oynarken şarjı azalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Warrior_2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16gb 3200 mhz
Ekran kartı
Rtx4070
İşlemci
İ7-12700H
Laptop prize takılı olmasına rağmen oyun oynarken şarjı azalıyor, %1-2 gibi bir azalmadan bahsetmiyorum. 2 saat oynadığımda %80'e kadar düştüğünü gördüm, laptopun markası Casper Excalibur G870.

Son düzenleyen: Moderatör:
Pil koruması gibi bir şey açık olabilir mi? Eski laptopumda bazen kendi kendine açılıyordu ben kullanırken şarjı düşürüp 80'e sabitliyordu. Eğer sabitleme yoksa ve pil koruması gibi bir şey açık değilse adaptör yeterli gücü veremiyor olabilir.

Laptop prize takılı olmasına rağmen oyun oynarken şarjı azalıyor, %1-2 gibi bir azalmadan bahsetmiyorum. 2 saat oynadığımda %80'e kadar düştüğünü gördüm, laptopun markası Casper Excalibur G870.
Tarayıcında battery drain diye aratarak problemin kaynağını görebilirsin. Kısaca adaptörün cihazının harcadığı watt değerini karşılayamıyor ve arta kalan enerjiyi bataryandan harcıyor bu da şarjının yavaş yavaş azalmasına neden oluyor. İşlemcini limitleyerek veya adaptörünü değiştirerek problemi çözebilirsin.

Laptop prize takılı olmasına rağmen oyun oynarken şarjı azalıyor, %1-2 gibi bir azalmadan bahsetmiyorum. 2 saat oynadığımda %80'e kadar düştüğünü gördüm, laptopun markası Casper Excalibur g870.

Servisle görüşüp yeni problemi belirtip yeni şarj aleti isteyin.

Casper şaşırtmadı.

Hocam bu durum Casper'la alakalı değil çoğu firma yaptı bunu zamanında ASUS ROG 3060 serilerindede insanlara yanlış şarj aleti göndermişlerdi. Yanlış hatırlamıyorsam

Laptop prize takılı olmasına rağmen oyun oynarken şarjı azalıyor, %1-2 gibi bir azalmadan bahsetmiyorum. 2 saat oynadığımda %80'e kadar düştüğünü gördüm, laptopun markası Casper Excalibur g870.

Aldığından beri böyleyse şarj adaptörü yetersizdir. Adaptör kaç watt?

3 ay kadar olmuştur önceden böyle bir problem yaşamıyordum.

20v 9A 180W.

O adaptörün 12700H ve özelliklede 4070i besleyememesi normal hocam en az 230-240W adaptör gerekiyor. Firmaların saçmalıklarından biri. Acer Nitro V15 ve Lenovo LOQ modellerindede aynı sıkıntı var. Neden adamakıllı bir adaptör göndermezler anlayamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı