Laptop RAM yükseltmesi

ESEMSİ

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem
Arkadaşlar merhaba. Laptopum için RAM aldım yükseltmeden önceki RAM miktarım 4 GB anakart maximum 12 GB RAM destekliyor 8 GB RAM aldım ve taktım bilgisayar hem yavaşladı hem kasmaya başladı satıcı bana SSD kaynaklı olduğunu söyledi HDD taktım hala aynı problem nedir acaba?

O zaman 8 GB RAM fazla geliyor. Alet çok eski büyük ihmalle. Keşke almadan önce yazsaydın buraya. 4 GB RAM özelliklerini biliyor musun? Neye göre aldın o 8 GB RAM'i?

Aldığınız RAM uyumsuz olmuş olabilir. Arızalı olabilir. Çıkarınca alet yine hızlanıyor mu? Ben olsam mümkünse bir de 4 GB extra RAM'le denerdim. Anakart 2 RAM'le sağlıklı çalışmıyor da olabilir.

Bu tür bilgisayarlar çok minimal aletler.

Aldığınız RAM uyumsuz olmuş olabilir. Arızalı olabilir. Çıkarınca alet yine hızlanıyor mu? Ben olsam mümkünse bir de 4 GB extra RAM'le denerdim. Anakart 2 RAM'le sağlıklı çalışmıyor da olabilir.

Bu tür bilgisayarlar çok minimal aletler.

Çıkarınca yine hızlanıyor ve şimdi fark ettim 8 GB RAM'i taktığımda şarj aleti çıkardığımda direkt kapanıyor. Daha önce 4 GB RAM vardı toplam 8 GB kullanıyordum RAM bozulunca daha iyisi olur diye 8 GB alayım demiştim.

Çıkarınca yine hızlanıyor ve şimdi fark ettim 8 GB RAM'i taktığımda şarj aleti çıkardığımda direkt kapanıyor. Daha önce 4 GB RAM vardı toplam 8 GB kullanıyordum RAM bozulunca daha iyisi olur diye 8 GB alayım demiştim.

Uzaktan cevap vermek zor tabii ama bana sorarsan alet 8 GB kavramına çok sıcak bakmamış. En güzel hareket bunu verip, bozulan 4 GB yerine aynısından alman olacaktır. RAM de nasıl bozulmuş ki, oda bir muamma. Şahsen slot sıkıntılı olabilir, RAM'i bozuyor, ya da elektriksel bir sıkıntı çıkarıyor olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı