Laptop şarj olmuyor

unutmabeniAsla

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Laptop bir anda şarj olmamaya başladı. Adaptörü takınca saniyelik şarj olma ışığı yanıyor fakat hemen geri sönüyor. Adaptörü başka deneyecek PC'de yok şu anda elimde. Bir anda oldu neden olabilir? Bilgisayarın şarjı olmadığı için açamıyorumda ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaşlar. Laptop bir anda şarj olmamaya başladı. Adaptörü takınca saniyelik şarj olma ışığı yanıyor fakat hemen geri sönüyor. Adaptörü başka deneyecek PC'de yok şu anda elimde. Bir anda oldu neden olabilir? Bilgisayarın şarjı olmadığı için açamıyorumda ne yapmalıyım?

Benim Acer laptopumda geçen sene olmuştu yaklaşık 1 hafta falan şarj almamıştı her şeyi denedim olmadı servise gönderdim BIOS'u güncelleyip düzelttik dediler bir deneyin isterseniz.

Marka model nedir batarya çıkan tipte mi?
Lenovo g50-45 marka hocam. Batarya çıkıyor.

Benim Acer laptopumda geçen sene olmuştu yaklaşık 1 hafta falan şarj almamıştı her şeyi denedim olmadı servise gönderdim BIOS'u güncelleyip düzelttik dediler bir deneyin isterseniz.

Hocam şu anda küçük şeylerle halletmek istiyorum 11. Sınıfım tatilde aldım sadece biraz dinlenmek için aldım yani servis işi zaten 1 hafta sürer. Ben daha kolay çözümler arıyorum. Sağ olun.

Lenovo G50-45 marka hocam. Batarya çıkıyor.

Hocam şu anda küçük şeylerle halletmek istiyorum 11. sınıfım tatilde aldım sadece biraz dinlenmek için aldım yani servis işi zaten 1 hafta sürer. Ben daha kolay çözümler arıyorum. Sağ olun.

Yok zaten servise gönderin demedim BIOS güncellemesi servis gerektirecek bir şey değil sanırım biraz uğraşmanız gerek sadece.

Yok zaten servise gönderin demedim BIOS güncellemesi servis gerektirecek bir şey değil sanırım biraz uğraşmanız gerek sadece.
Yani bios evde yaparim fakat PC açılmıyor hocam şarjı full olsa bile götürmez o kadar yani formattan sonra oldu o yüzdenmi acaba birde şarj soket yeri oynuyor onlada ilgili bir problem olabilir mi ?

O kadarını bilemem görmeden bir şey denmez yanlış bilgi vermek istemem size garantisi varsa yollayın bence.

O kadarını bilemem görmeden bir şey denmez yanlış bilgi vermek istemem size garantisi varsa yollayın bence.

Hocam şimdi de şöyle bir yazı çıktı bir de. Garanti falan bitmiştir hocam servise gönderirim normaldede fiyat vs ne kadar olur bilmiyorum soket oynadığı içinse bütün laptopun iskeletini falan değiştirirler 2 haftalık eğlence için 1-2 k gözden çıkaramam. Hatada bu.

Fotoğraf bouyutu büyük diyor hocam. Hata da Windows düzgün bir şekilde yüklenmemiş gibi duruyor yazıyor.

Bakayım hocam

Buyurun.

Dosya Ekleri

• IMG_20241109_001050.jpg
    IMG_20241109_001050.jpg
    154 KB · Görüntüleme: 37

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı