Laptop şarjda oynanırsa sorun olur mu?

Daha fazla  
FS 19 oynayacağım ama çok fan açtığı ve çok ısındığı için korkuyorum ve her zaman şarjın dolmasını bekliyorum aşağıya sistemi bıraktım oyun oynarken şarjda oynasam bir şey olur mu?

Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
i5 8265U.
Dell Vostro 5581 olması lazım.

FS 19 oynayacağım ama çok fan açtığı ve çok ısındığı için korkuyorum ve her zaman şarjın dolmasını bekliyorum aşağıya sistemi bıraktım oyun oynarken şarjda oynasam bir şey olur mu?

Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
i5 8265U.
Zaten laptop şarjda kullanılır. Yoksa oyun oynarken 1 saatte şarjı biter.

Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
i5 8265U.

Isınma dışında pek bir sorun olmaz. Ama gücü fana vereceği için verim düşüklüğü yaşanırmı bilemem.

Windows 10 Pro.
8 GB RAM.
i5 8265U.
Şarjda oynarsanız tam performans verir ama sarjda olmadığı zaman Güç Tasarruf moduna geçer o yüzden şarjda kullanmalısınız

Zaten laptop şarjda kullanılır. Yoksa oyun oynarken 1 saatte şarjı biter.
teşekkür ederim

Şarjda oynarsanız tam performans verir ama sarjda olmadığı zaman Güç Tasarruf moduna geçer o yüzden şarjda kullanmalısınız
az önce oyuna girdim korkulcak derecede fan açtı açıkçası ben bu işlerden anlamam patlama durumundan korkuyorum sorun yaratmaz değil mi

Son düzenleme:
Teşekkür ederim

Az önce oyuna girdim korkulcak derecede fan açtı açıkçası ben bu işlerden anlamam patlama durumundan korkuyorum sorun yaratmaz değil mi?

En son benim laptop 90-93 dereceydi ve şarjdaydı hiçbir sorun olmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı