Laptop şarjı %20 iken kapandı ve açıldığında şarjı %0 olarak görünüyor

bonnieatmorn

Hectopat
Katılım
7 Mart 2020
Mesajlar
1.031
Makaleler
1
Çözümler
2
Az önce laptoptan kulaklıkla müzik dinliyordum, laptopu açalı da 15 dakika falan olmuştu ve laptopun şarjı %20 seviyesindeydi ki laptop aniden kapandı. Power tuşuna ne kadar bassam da açılmadı. Laptopu şarja takınca açıldı ve laptop şarj yüzdesi de %0 gösteriyordu. Şu an şarj oluyor %15'de. Biri bana yaşadığım bu absürt durumu açıklayabilir mi? Laptopum ASUS TUF ve alalı bir yıl oluyor.
 
Son düzenleme:
Az önce laptoptan kulaklıkla müzik dinliyordum, laptopu açalı da 15 dakika falan olmuştu ve laptopun şarjı %20 seviyesindeydi ki laptop aniden kapandı. Power tuşuna ne kadar bassam da açılmadı. Laptopu şarja takınca açıldı ve laptop şarj yüzdesi de %0 gösteriyordu. Şu anda %10 seviyesine geldi. Biri bana yaşadığım bu absürt durumu açıklayabilir mi? Laptopum ASUS TUF ve alalı bir yıl oluyor.

Batarya içindeki hücrelerin bir kısmı ölmüş gibi görünüyor.
Eğer aynı sorunu tekrar yaşarsanız cihazın bataryasını değiştirmeleri için garantiye yollayın.
 
saçma olabilir ama benim bir arkadaşım buna benzer durumu yaşamıştı. soğuktan bataryalar bitebiliyor oda soğukta bırakmıştı onun durumda sana benzer birşey olmuştu açılmamıştı biraz bekle sarjda dolmasını kendine gelir bence
 

Geri
Yukarı