Laptop servisten daha kötü döndü

awoniwolina

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Dün yaklaşık 9-10 ay olduğundan laptopu temizliğe verdim. Tabii arada elimden geldiğince kendi temizliğimi yaptım. Macun değişikliği için vs. verdim. Temizlenmiş temizlenmesine ama ekran kartı normal değerlerden 10 derece fazla hatta daha fazla ısınıyor. Yani hayal kırıklığına uğradım. Sizce bunun sebebi nedir? Yani fabrika çıkışından daha kötü mü termal macun kullanmışlardır? Adam görevi mi savsaklamıştır? (ama adamın işi o.) Bir de ben zaten güvenmiyordum bu servislere kendim yapacaktım götüreyim yine de dedim. Sizce kendi termal macunumu götürüp başka bayi servise mi vermeliyim yoksa işimi kendim mi halletmeliyim?
Edit: (garanti devam ediyor, kapak açılınca bozulmuyor, kendim halledebilirim)

Ben kendi macunumu tanıdığım bilgisayarcıya götürüyorum o sürüyor. Kendi macunum olduğu için gayet kaliteli. İşlemi yaparken laptopu emanet etmiyorum orada bekliyorum mecburen gözümün önünde yapıyor. 1 sene önce 20 TL'ye yapmıştı bu sene de gideceğim 20'den fazla isterse yaptırmam. 10 dakikalık iş. Kendim halledemeyişime çok bozuluyorum.

Hangi marka merak ettim?
Excalibur G900
Ben kendi macunumu tanıdığım bilgisayarcıya götürüyorum o sürüyor. Kendi macunum olduğu için gayet kaliteli. İşlemi yaparken laptopu emanet etmiyorum orada bekliyorum mecburen gözümün önünde yapıyor. 1 sene önce 20 TL'ye yapmıştı bu sene de gideceğim 20'den fazla isterse yaptırmam. 10 dakikalık iş. Kendim halledemeyişime çok bozuluyorum.
Aslında çok basit bir işlem. Hatta kendi bilgisayarını bulamasan bile YouTube'dan benzerini bulup izleyerek yapabilirsin. Arkadaşın dediği gibi ayrıca yapınca alışıyorsun.

Ben masaüstümde yapıyordum ama garanti falan söz konusu olunca çekiniyorum haliyle. Fakat şunu biliyorum ki kendi malına en iyi kendin bakarsın. O yüzden bir miktar dikkat ederek yapılmasında sakınca yok. Zaten işlem elektronik bir şey değil. Yani yanlış yapılacak bir yanı yok temizliğin. Ben öyle düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı