Laptop Sıcaklık Değerleri Boşta/Oyunda

spartacus000

Hectopat
Katılım
24 Nisan 2016
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopun modeli ve markası yukarıda belli, zaten Salı günü aldım. Laptoplarla ilgili pek bilgim yok beni bilgilendirirseniz sevinirim. Laptop boştayken 45-50 derece arası, oyuna girdiğimde GTA 5 en yüksekte 3-4 saat kadar oynadım, 65-70 derece arasında. LoL'e girdim, en yüksekte ise 72-73 derece sıcaklıklara çıkıyordu, sizce normal mi? Makinede 3 fan mevcut, ama otomatikte tutuyorum fan hızlarını. En sona hiç geçmedi, henüz gerek duymuyor sanırım? Sizce bu değerler normal mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop marka ve modeli belli değil sanırım moderatör arkadaş değiştirmiş. Sorunuza gelecek olursak 75 derece laptoplarda normal.
 
Pardon benim hatam resmi unutmuşum.
 

Dosya Ekleri

  • Adsız.png
    Adsız.png
    20,5 KB · Görüntüleme: 167
GTA 5 gibi oyunda makine en yüksek grafikte 3-4 saat oynamıştım makine 60-70 derece arasıydı, fanlar sona geçmedi bile, sonda kendim açtım denedin. 50-55 arası en yüksekte gta 5 oynamıştım normal 5 saat kullanımın ardından oto geçmedi çünkü gerek duymuyor makine fakat bilmeyen konuşuyor boş millet.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı