Laptop sıcaklık değerleri normal mi?

umtkardasss

Femtopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
500
Merhabalar bende R5-5600H lık bir laptop bulunmakta. Sıcaklık değerlerini sizle paylaşmak istiyorum normal mi diye.
Valorantta mesela çoğunlukla 69-73 derecelerde geziyor. Arada 78 lere çıkıp 40 sn takılıp geri geliyor.
Warzone de ise ilk başta 87-90 dereceler arası olup sonrasında 78-83 derecelerde geziyor ama arada 3-4 dakikalığına 87-90 derecelerde gezmeye devam ediyor.
Turbo boost açık sizce kapatmaya ihtiyacım var mı?
Ekran kartı sıcaklığım ise 55-62 dereceler arası çok iyi durumda.
Laptobu alalı 2-2.5 ay olmuştur.

Merhabalar bende R5-5600H lık bir laptop bulunmakta. Sıcaklık değerlerini sizle paylaşmak istiyorum normal mi diye.
Valorantta mesela çoğunlukla 69-73 derecelerde geziyor. Arada 78 lere çıkıp 40 sn takılıp geri geliyor.
Warzone de ise ilk başta 87-90 dereceler arası olup sonrasında 78-83 derecelerde geziyor ama arada 3-4 dakikalığına 87-90 derecelerde gezmeye devam ediyor.
Turbo boost açık sizce kapatmaya ihtiyacım var mı?
Ekran kartı sıcaklığım ise 55-62 dereceler arası çok iyi durumda.
Laptobu alalı 2-2.5 ay olmuştur.

Bunlar normal gibi.

Bence gayet iyi altinda sogutucuyla kullaniyorsunuz sanirim bende PUBG islemci 70 80 ara ara 84'lerde ekran karti 65 73.
Evet soğutucum var ama pek işe yaradığını düşünmediğimden belirtmedim sadece yükseklik kattığını düşünüyorum. PUBG yi bende denemiştim zorlamak adına ultra ayarlarda işlemcim çoğunlukla 78-82 arası dolanıyordu ama gene onda da ara sıra 86-88 lere çıkıyordu sonra düşüyordu.

Evet soğutucum var ama pek işe yaradığını düşünmediğimden belirtmedim sadece yükseklik kattığını düşünüyorum. PUBG yi bende denemiştim zorlamak adına ultra ayarlarda işlemcim çoğunlukla 78-82 arası dolanıyordu ama gene onda da ara sıra 86-88 lere çıkıyordu sonra düşüyordu.

Bu sıcaklıkar fazlasıyla güzel.

Evet soğutucum var ama pek işe yaradığını düşünmediğimden belirtmedim sadece yükseklik kattığını düşünüyorum. PUBG'yi bende denemiştim zorlamak adına Ultra ayarlarda işlemcim çoğunlukla 78-82 arası dolanıyordu ama gene onda da ara sıra 86-88'lere çıkıyordu sonra düşüyordu.

Laptop hava almasi icin yuksek de durmasi lazim alt kismihava alicak sekilde hava surkulasyonu icin.

Valla içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum.Bundan önceki Monster laptobum 95-97 derecelere çıktığından iade etmiştim. Bu yüzden ufak korku oluştu bende ama şu an rahatladım. Teşekkür ediyorum. ✌️

Vallahi içimi rahatlattınız teşekkür ediyorum. Bundan önceki Monster laptopum 95-97 derecelere çıktığından iade etmiştim. Bu yüzden ufak korku oluştu bende ama şu an rahatladım. Teşekkür ediyorum. ✌️

Bendekide Monster sicakliklar hemen hemen ayni model degisir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı