Laptop şifresi nasıl öğrenilir?

AbdulkadirD

Hectopat
Katılım
8 Mayıs 2021
Mesajlar
266
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şifremi kırmadan öğrenmenin bir yolu var mı? Ben bir tane buldum ama BIOS menüsüne giremiyorum. Yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yine tam anlayamadim ama BIOS parolasini diyorsunuz galiba. BIOS pilini cikartip takin.
Başlangıç parolası, Win10.
Adam Windows 10 parolasını diyor.
Ayrıca BIOS'da şifre bile olsa, BIOS pilini çıkarıp, takmak ile çözülmez.
6-7 yıldır artık, BIOS şifresi farklı bir araç ile tutuluyor, BIOS pilinde tutulmuyor şifre.
 
Bilgisayar açılırken parola ekranı gelir hani? Parolayı girerseniz bilgisayar açılır. Bu şifreyi öğrenmek istiyorum. YouTube'de bir yöntem buldum. Bu yöntemi uygulamak için BIOS'a giriş yapmam gerek ama BIOS açılmıyor. Yani BIOS ile ilgisi yok sadece parolayı bilmiyorum ve öğrenmek istiyorum.
Bana disk parolami soran ekran geliyor. Bugun gicikligim ustumde.
Lenovo v310 15IKS modelinde BIOS menüsüne nasıl girildiğini söyleseniz de yeterli olur aslında.
Internette arayin hocam cikmasi lazim bulamazsaniz fn tuslarini deneyin hangisi acarsa.

Deneyeceginiz yontem ise yaramazsa diskinizi cikartip baska bir cihaza takin ve onemli dosyalarinizi alin. Sonrasinda diske sifirdan isletim sistemi kurarsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı