Laptop soğutucu bloğunu upgrade etmek

s4powR

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır düşündüğüm bir konu vardı. Sizlere paylaşmak istedim.
İnternetteki yabancı videolarda laptop'un bakır soğutma bloğunun üzerine birkaç tane daha bakır boru koyduklarını gördüm.
1- Peki bu fazladan bakır boru iş görecekse öyle bir bakır boruyu nereden alabilirim ?
2- Gözlemlerime göre sadece aliexpress'de bulabildim, acaba Türkiye de satan yok mudur ?
Bkz:
cats.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim merhaba laptop una bakır ısı borusu ilave ederek çok daha iyi soğutma sağlayabilirsin aliexpress dende alabilirsin ama şöyle bir sıkıntı var oradan aldığın boru düz senin laptop unun bakır borusu sağa sola eğimli düz değil yani sen bu boruyu da laptop una göre eğemezsin bende aldım ve başarısız oldum bakır boru ısı iletmesi mükemmel ama dediğim gibi bükemezsin eğemezsin eğsende bu seferde içerisindeki teller yıpranıyo eymen çok zor yardımcı olmaya çalıştım elimden geldiğince iyi günler dilerim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı