Laptop vs masaüstü

Linkteki laptop tahmininizce kaç yıl daha 3a oyunları medium da olsa açmaya devam eder

Peki bir şey merak ettim de itopyada 17 k olmuş bu laptop ama dğer markaların 3060 lı modelleri 30k lardan 50 k lara kadar çıkıyor itopyada ipg3 ün neden diğerlerine göre bariz fiyat farkı var
3060 sistem için de 17K pahalı aslında kafasına göre fiyat giriyo millet.

3060 sistem için de 17K pahalı aslında kafasına göre fiyat giriyo millet.
Pahalı, kafasına göre giriyor ?Aynen kardeşim dolar da kafasına göre çıkıyor bu ülkede, enflasyonda kafasına göre fırlıyor, alıp başını gidiyor, çok utanmaz bunlar, çok...
Aslında büyüklerimiz çıkıp demeli ki artık dolar yok, enflasyon yok, hava bedava, su bedava demeli.

Pahalı, kafasına göre giriyor ?Aynen kardeşim dolar da kafasına göre çıkıyor bu ülkede, enflasyonda kafasına göre fırlıyor, alıp başını gidiyor, çok utanmaz bunlar, çok...
Aslında büyüklerimiz çıkıp demeli ki artık dolar yok, enflasyon yok, hava bedava, su bedava demeli.
Yav kardeş neyden bahsediyon sen arkadaşın attığı sistem 17 küsür başka yerde 20 küsür yazan var anladın mı kafasına göre diye bunu diyoruz. Gelipte boş boş sallama siyasete bağlamaya çalışmışsın hemen. 3060ti sistemin 50K edeceğini düşünecek kadar aklın varsa oda senin sıkıntın.

Ve ekstra olarak itopya taksit yapmıyor o notebooka. Direkt peşin alıyor, taksit yaparsa vade farkı çok artıyor.
Her açıdan amazondaki daha avantajlı. 16 GB ram var ve taksit yapınca vade farkı sorunu ortaya çıkmıyor.

Yav kardeş neyden bahsediyon sen arkadaşın attığı sistem 17 küsür başka yerde 20 küsür yazan var anladın mı kafasına göre diye bunu diyoruz. Gelipte boş boş sallama siyasete bağlamaya çalışmışsın hemen. 3060ti sistemin 50K edeceğini düşünecek kadar aklın varsa oda senin sıkıntın.
Kardeşim paranoyak mısın ya da psikiyatrik bir sıkıntın mı var? 3060ti sistemi nerede 50k eder gibi bir laf kullandım, öyle bir mesaj mı attım?
Ayrıca az önce atıp mesajdan kaldırdığın sistem 3060, monitörsüz PC idi, kardeşimizin 3060ti PC. Ve o da 17 bin TL tutarı.
20 küsür yazanın da elbet sistemsel olarak artıları vardır, kimisi ssdsini pro koyar, kaliteli marka takar, kimisi ssd en kötüsünü koyar, kimisi ramleri en kötüsünü koyar kimisi ddr5 koyar, kimisi ekran kartı watt değeri yüksek olan koyar kimisi az.
Bunları anlayabilecek kapasiten ve idrak kabiliyetine sahip değilsen de bu senin sorunun da değil sorun daha derinlerde

Son düzenleme:
Benim için lüks, oyun severler için önemlidir.
Ben 150 fps de alsam bir şey fark etmez, 300 üstü alsam da fark etmez seni bilemem.
Benim için de o kadar fazlasına gerek yok uzun süre götürsün yeter benim de endişem uzun süre götürüp götürmeyeceği sadece 3a oyunlar değil gündelik işler iş programları vs bakımından

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı