Laptop Wi-Fi Mbps hızı çok düşük

Buraya göz atmış mıydınız? Cihazlarınızdan birinde söz konusu teknoloji bulunurken diğerinde bulunmama gibi bir durum söz konusu olabilir mi?

Ben kanıt olarak bunları göstermek isterim:
Eki Görüntüle 845405
Eki Görüntüle 845406
1. test bağlı bulunduğum ağın 2.4G hattında yapıldı.
2. test ise 5G hattında yapıldı.

2 test de üst üste yapıldı, aynı sunucu ve aynı servis kullanıldı. Tek fark bağlı bulunulan hat.
bilgisayarda Wireless 802.11 AC bulunuyor telefonum da iphone 7. inan o kadar çok bilgim yok fakat 1 hafta önce bu anlattığım sıkıntı yoktu. hiçbir fikrim yok o yüzden. virüs de bulmuyor programlar

bilgisayarda Wireless 802.11 AC bulunuyor telefonum da iphone 7. inan o kadar çok bilgim yok fakat 1 hafta önce bu anlattığım sıkıntı yoktu. hiçbir fikrim yok o yüzden. virüs de bulmuyor programlar
İnanın o kadar fazla ihtimal var ki... Öncelikle eğer mümkünse farklı bir laptopla deneyerek sorunun sizin laptop ile ilgili olup olmadığını görebilirsiniz. O da işe yaramaz ise sorunu modem değişikliğiyle çözenler var. Fakat iyice araştırın derim...

İnanın o kadar fazla ihtimal var ki... Öncelikle eğer mümkünse farklı bir laptopla deneyerek sorunun sizin laptop ile ilgili olup olmadığını görebilirsiniz. O da işe yaramaz ise sorunu modem değişikliğiyle çözenler var. Fakat iyice araştırın derim...
başka bir bilgisayar bulursam denicem de o bilgisayarda normal çıkarsa acaba benim bilgisayarın wifi alıcısı mı bozuldu? hiç format atmak istemiyorum çünkü geçenlerde atmıştım

Ben de format attırdım artık çok düşük Wi-Fi görüyorum. Acaba adam donanımsal parçalarını çalmış olabilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı