Laptop Windows yükleme ekranında takılıyor

StreetMan

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2019
Mesajlar
270
Çözümler
3
Öncelikle selamlar, elimdeki cihazı açmayı denediğimde sonsuza kadar yükleme ekranı izliyorum ve asla ama asla bilgisayarım açılmıyor. Format atmayı denedik lakin bilgisayar flashı tam olarak görmüyor başta okuyup tekrar siyah windows yükleme ekranına gelince okumayı kesiyor ve orada kalıyor. İçinde SSD ve HDD bulunuyor cihazın SSD’yi çıkartıp başka bilgisayara takmayı denedik ve takabildik. Sorunsuz bir şekilde çalıştı, başka bilgisayarın içinde formatlayıp tekrar benim sorunlu cihaza taktığımızda ise tekrardan sonsuz bir yükleme ekranı izledik.

Otomatik onarıma sokması için yükleme sırasında güç düğmesinden kapattım cihazı ve tekrardan başlattım. Onarıma hazırlanılıyor yazısının olduğu ekranda uzun bir süre bekledikten sonra ise durduk yere mavi ekran hatası aldık. Hata DRIVER_PNP_WATCHDOG çözümüne baktıktan sonra bilgisayar içinde bir şeyler yapıldığını gördük lakin cihazı açamıyoruz bile. Biz anakartla ilgili bir sorun olduğunu düşündük ama emin değiliz bios ve setup menülerine erişebiliyoruz oradan bir şeyler denedik lakin hala aynı. Sonsuz yükleme ekranı ve cihazın açılmamaya direnmesi.

Donanımsal olduğu kesin sanırım bu saatten sonra çünkü başka bir bilgisayarda sorunsuz bir şekilde çalışıyor bellekler ve işletim sistemini orda kurabildik. Sorulmaya gerek kalmadan söyleyeyim normalde işletim sistemini SSD’ye kurup kalan her şeyimi HDD’de depoluyorum HDD’ye de kurmayı denedik ama o da SSD ile aynı sonucu verdi. Ne olmuş olabilir? Yardımcı olursanız mutlu olurum.
 

Geri
Yukarı