Laptopa 2.5 inç HDD yerine bantla 3.5 HDD kullanmak mümkün mü?

Yapamazsınız ki, sığmaz. Diskler laptopun içine zaten tam oturuyor, yanlarında bir boşluk olmuyor.

Yapamazsınız ki, sığmaz. Diskler laptopun içine zaten tam oturuyor, yanlarında bir boşluk olmuyor.

Hocam benim laptopta boşluk yok harddisk bir kaplamayla takılıyor o kaplamayı çıkarınca harddisk sığlyor.

2.5" ile 3.5" arasında devasa farklar var. Bir şekilde takmayı becerdiniz diyelim. Dışarıya taşacak olan harddisk bir düşme sonucunda bozulur.

Kapağı örttüm hocam sığıyor. Harddiskin kaplaması 3.5 inç yani rahat sığıyor sadece bantlamak istiyorum ne olur ne olmaz diye sorun olur mu sizce?

Hocam benim laptopta boşluk yok harddisk bir kaplamayla takılıyor o kaplamayı çıkarınca harddisk sığlyor.
İlginçmiş, cihazın modelini belirtir misiniz? Eğer 3.5"lik desteği varsa takabilirsiniz. Sitesinde destek görünmüyorsa ama yine de takabiliyorsanız da seçim sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı