Laptopa ayran döküldü

MKarahan

Decapat
Daha fazla  
Az önce ayran açarken sıçradı ve klavyenin sağ tarafına bir miktar döküldü. Hemen dış kısmı kuruladım ve 1 2 dk sonra kabloları söküp bilgisayarı kapattım. Şu an bataryası söķük vaziyette ters V şeklinde bekletiyorum. Yarın servise göndermeyi düşünüyorum sizce ne kadar fiyat verirler? Bilgisayar Lenovo LOQ.

En az 1-2 gün boyunca cihazı asla açmaya çalışmayın hocam ben o hataya düştüm anakartı yanmıştı laptoptan daha pahalı anakart fiyatı çekmişti servis.
Media markt mağaza içinde teknik servis bölümü var oraya götürmeli miyim sizce. Bir de ne kadar fiyat verir orası sadece temizlemek icin?

Teknik servise verirseniz 20 güne kadar bilgisayarsız kalabilirsiniz tanıdığınız bir bilgisayarcıya bırakmanız daha mantıklı. Kendim yaparım diyorsan Yağsız devre kart temizleyici spreyle temizleyebilirsiniz.
Kendim de yapabilirim aslında ama klavyeyi nasıl sökecegimi bilmiyorum 1 yıl garantisi var yanlis bir seu yaparim diye korkuyorum.. Mediamarkta yarın gidip bir konuşayım son çare

anakarta falan zarar vermiş olabilir eğer anakarta zarar verdiyse pahalı tutar
Kapatmadan once çalışıyordu her ihtimale karşı kendim kapattım bilgisayarı. Sadece temizletmek gerekiyor. Ne kadar fiyat isterler sizce

Kendim de yapabilirim aslında ama klavyeyi nasıl sökecegimi bilmiyorum 1 yıl garantisi var yanlis bir seu yaparim diye korkuyorum.. Mediamarkta yarın gidip bir konuşayım son çare

Kapatmadan once çalışıyordu her ihtimale karşı kendim kapattım bilgisayarı. Sadece temizletmek gerekiyor. Ne kadar fiyat isterler sizce
Garantisi varsa servise götürün hocam durduk yere garantinizden olmayın.

Müşteri hizmetleri garanti dahilinde olsa bile ücret tahsil edilecektir dediler hocam. Şikayetvardan servis şikayetlerine baktığımda bilgisayarın ederinin çok çok üstünde fiyat istemişler o yüzden vermek istemedim açıkçası. Garanti 7 ay kaldı zaten

Tanıdık bir bilgisayarcı var ona götürüp temizleteceğim büyük ihtimal

En az 1-2 gün boyunca cihazı asla açmaya çalışmayın hocam ben o hataya düştüm anakartı yanmıştı laptoptan daha pahalı anakart fiyatı çekmişti servis.
Sol tarafta SSDnin tam alt tarafına dökülmüştü ama çok değil. O kısımdan bu açık bölgeye ulaşma ihtimali var mıydı ki?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250803_012148_Gallery.jpg
    Screenshot_20250803_012148_Gallery.jpg
    484,6 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı