Laptopa böcek girer mi?

Catexe

Centipat
Katılım
1 Mayıs 2022
Mesajlar
399
Makaleler
1
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Bugün Laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi' de yaz ayı, girer mi? Bi' de laptop yeni, Monster Abra a5 v18.2.1. Ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün Laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi'de yaz ayı, girer mi? Bi'de laptop yeni, Monster Abra A5 v18.2.1. Ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?

Çok garip. Laptop'un yanındaki boşluklar çok büyük değilse oraya girmeleri zor gibi gözüküyor.
 
Böcekler genel olarak radyasyona insanlardan 5-6 kat daha dayanıklıdır. Girebileceği bir boşluk varsa tabiki de girebilir.
 
Yani boşluklar (tabii havanın çıkacağı boşluk) 1.5 milisantim kadar küçün yanı çok küçük.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi'de yaz ayı, girer mi? Bi'de laptop yeni, Monster Abra A5 v18.2.1. ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?

Girse bile içerde ölür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı