Laptopa böcek girer mi?

Catexe

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi' de yaz ayı, girer mi? Bi' de laptop yeni, Monster Abra a5 v18.2.1. Ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün Laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi'de yaz ayı, girer mi? Bi'de laptop yeni, Monster Abra A5 v18.2.1. Ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?

Çok garip. Laptop'un yanındaki boşluklar çok büyük değilse oraya girmeleri zor gibi gözüküyor.

Yani boşluklar (tabii havanın çıkacağı boşluk) 1.5 milisantim kadar küçün yanı çok küçük.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Bugün laptopu silerken sağ tarafta küçük, üvez kadar böcek gördüm. Hem de 2 kez. Sonra bir daha görmedim. O tarz küçük üvezler laptopa girer mi? Bi'de yaz ayı, girer mi? Bi'de laptop yeni, Monster Abra A5 v18.2.1. ve o tarz üvezler radyasyona karşı dayanıklı mı? Ve radyasyona giderler mi?

Girse bile içerde ölür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı