Laptopa format attıktan sonra Wi-Fi bağlantısı için ayarları değiştirin hatası

AliTokgoz

Centipat
Katılım
17 Haziran 2022
Mesajlar
25
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopa format attıktan sonra Ethernet'e bağlamadan direkt açtım ve Wi-Fi'ya bağlanmak istediğimde tarifeli bir bağlantı oluşturmak gibi ayarları değiştirin hatası verdi, bir iki video izledim ama yaptıkları çözümler aygıt yöneticimde yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Wi-Fi sürücüsünü format sonrası güncellediniz mi?

Teknik desteği aradım sorun Windows 10'dan olabilir Windows 11 yükleyip öyle deneyin dediler Ethernet ağına bağlı iken Windows 11 yükleniyordu yüklenirken kendiliğinden MyASUS ve NVIDIA Control panel yükledi ve sorun çözüldü kendiliğinden değişik oldu biraz :d
 
Sorun belki de sürücünüzden kaynaklıydı. Windows 11'in sürücü deposunda size 10'dan farklı bir sürücü seçildiyse çözüm oluşmuş olabilir. MyAsus uygulamasını bilmiyorum ama eğer otomatik sürücü güncelleme yeteneği varsa bu da olayı çözmüş olabilir.

Bu gibi bir sorun ile karşılaşanlar öncelikle Wi-Fi sürücülerini güncellemeyi denemeliler. Çözüm bulamadıklarına donanımları yeterliyse Windows 11'e geçmeyi deneyebilirler. Tabii format sonrası sürücüleri ihmal etmemek lazım. Üreticinin uygulaması varsa bu uygulama ile, yoksa parçaların kendi sitelerini kullanarak güncelleme yapmalılar.

Bu sorunla karşılaşan diğer insanlara yardım olsun diye eklemek istedim.
 

Geri
Yukarı