Laptopa format attıktan sonra Wi-Fi gidip geliyor

SSVinvo

Kilopat
Katılım
2 Şubat 2018
Mesajlar
1.633
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptopa format attım. Şimdi de ya ağdan kesiyor kendini Wi-Fi'den. Arada geliyor gidiyor Wi-Fi hiç ağ bulmuyor. Mobil veriyi açınca direkt ona atlıyor, zıplıyor. Bu niye böyle bilen var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer sürücülerde sıkıntı yoksa donanımsal bir sorun olabilir. Aynı şekilde bütün cihazlarda aynı sorun varsa modemden de kaynaklanıyor olabilir.

Bir tek bu laptopta var ve formattan sonra oldu ne olduysa formattan önce böyle kopma mopma yoktu. Win 8 mi kursam fabrika çıkışı öyleymiş düzelir mi? Ama aldığımda da win10 vardı onda problem yoktu değişik.
 
Temiz kurum yaptıktan sonra X555LN - Destek buradan bütün sürücüleri yükleyip dene. Eğer böyle de çözülmezse büyük ihtimalle donanımsal.

Benim anlamadığım zaten formattan sonra Wi-Fi açık bir şekilde ağları görüyor. Sanırım Windows kendisi yüklüyor Wireless driveri. Bunların pek bir çözümü yok gibi.
Attığın sitedeki network adı altındaki driveri indirdim şu an kopma yaşamıyorum sanki düzeldi yani. Broadcom değil de Intel olanı indirdim sanırım. Wireless da değil yani network indirdim :)

Intel değil, Realtek olanı indirmişim. Düzeltiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı