Laptopa kahve dökülmesi ileride bir sorun çıkarır mı?

ysen2390

Decapat
Daha fazla  
Monster A5 v17.2 laptopa Nescafe döküldü hemen sonrasında bez peçete ne bulduysam sildim emdim şu an bir sorun göremedim. Touchpad ve klavye çalışıyor ama touchpad resmen havuz olmuştu. İçeri sızmasından korkuyorum. Geleceğe dönük bir sorun çıkarır mı? Ne yapmalıyım? Bataryayı şu an çıkardım.

Bu bölgelerde Nescafe vardı yaklaşık 1 çay bardağı kadar döküldü.

Dosya Ekleri

• IMG_20221210_222848.jpg
    107,5 KB · Görüntüleme: 148
  • IMG_20221210_222820.jpg
    117,6 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim açmaktan çekiniyorum zarar verirsem bu sefer garanti dışı kalır Bursa'da oturuyorum kargoyla göndermeyi düşünüyorum cihaz çalışır durumda sadece tinerle temizlemeleri bakıma girmezmi 3 gün sonra müdahale edilmesi sorun yaratır mı dediğiniz gibi servise ulaşması ve bakmaları baya sürer gibime geliyor.

Kendim açmaktan çekiniyorum zarar verirsem bu sefer garanti dışı kalır.
Sıvı döktüğünüz için garanti dışı kaldığını düşünmüyorsunuz ama içini siz açınca garanti dışı kalacağını mı düşünüyorsunuz? Garanti şartlarını okudunuz mu?

Bakım ve garanti tanımlarına göre değişir. Kesin bir şey diyemem. Ama 2 gram düşünebilen herhangi bir kurumsal firma sıvı temaslı ürünü ücretsiz onarmaz.

Anakartı temizlemeleri bakıma girmezmi zaten cihaz çalışır durumda.

Gerekli cesareti topladım umarım geç kalmamışımdır cihazı son kez test ettim hala çalışır durumda söküp temizleyeceğim sizce ne kullanmalıyım tiner mi yoksa kontakt spreymi?
Elimde şu arkadaştan var JetClean 530 Kontak Sprey Yağsız 500 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…