Laptopa kola döküldü

Daha fazla  
Hocam bayağı gitti Zero sugar bir bardak Full gitti az önce bir açmayı denedim acmaz olaydim mavi ekrani da yedim üstüne laptopun içinden tıngırt tıngırt sesler geliyor. Garanti falan da yok yani 8 senelik laptop bu. Kurtulur mu? Yarın tanıdığa götüreceğim temizlesin diye.

Dosya Ekleri

• 16942033731884139884226744897434.jpg
    16942033731884139884226744897434.jpg
    134,7 KB · Görüntüleme: 146
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bayağı gitti Zero sugar bir bardak Full gitti az önce bir açmayı denedim acmaz olaydim mavi ekrani da yedim üstüne laptopun içinden tıngırt tıngırt sesler geliyor. Garanti falan da yok yani 8 senelik laptop bu. Kurtulur mu? Yarın tanıdığa götüreceğim temizlesin diye.

Yarına kadar bu PC nalları diker içini açıp hemen temizleyin.

Anakartta kısa devre yapmışsa geçmiş olsun çip değişimi vs gerekebilir, en iyi ihtmalle ssd/hdd ye gelmiştir diyorum klavyeye döküldüyse oda gitti.

Kola iletken bir maddedir. Çünkü asitli içecekler iletken bir özelliğe sahiptirler.Ve de kola elektrik akımını ilettiği için iletkendir.
Bu yazıyı görünce işinin çok zor olduğunu anladım. Allah yardımcın olsun. Bataryayı hemen çıkart çıkarmadıysan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı