Laptopa kum kaçar mı?

arandur

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, orta halli bir tatile çıktım ama kumsalda sıkılıyorum. Laptopumu yanıma koysam, kullansam, içine kum kaçar mı? Kaçarsa ne yapmalıyım? Kum garanti kapsamına girer mi?

Kumsalda alkol servisi de var, dökerim diye korkuyorum ama alkol bilgisayara sıkıntı yapmıyor diye duydum, doğru mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
İçilen alkol farklı içeriklere sahip olduğu için olduğu için saf izopropil harici içecek alkoller laptopunuzu bozacaktır. Kum da tabii ki kaçtığında klavye olsun soğutma kısmı veya USB gibi portlar olsun sıkıntı yaratacaktır. Ama dikkatli kullanacağınıza eminseniz neden olmasın? Ben Macbook ile sahil işletmesinde çalışıyorum arada denize girip geliyorum ama kesinlikle kumdan arınmış ve içecekleri de bilgisayardan uzak tutarak çalışıyorum.

Arkadaşlar, orta halli bir tatile çıktım ama kumsalda sıkılıyorum. Laptopumu yanıma koysam, kullansam, içine kum kaçar mı? Kaçarsa ne yapmalıyım? Kum garanti kapsamına girer mi?

Kumsalda alkol servisi de var, dökerim diye korkuyorum ama alkol bilgisayara sıkıntı yapmıyor diye duydum, doğru mu?
Evet kum zarar verir. Garanti kapsamına girmez. Alkol dökersen kısa devre olur cayır cayır yanar ama iyi yanından bak mangal yakmadan üstünde sucuk pişirebilirsin.

Direk kuma koymaya ağzım tabi, ayağımı bile basamıyorum. Yanar alet. Ama bayıyor beni bir yerden sonra otur otur. Teknoloji adamıyız biz.

Alkolu uzak tutim o zaman.

Genel anlamda ev ortamına nazaran daha tozlu bir ortam olacaktır ama. Ayrıca direkt güneş altında laptopu bırakmaktan kesinlikle kaçının. Ayrıca güneş kremli ellerle klavye berbat olacağı gibi laptopu kapattığınızda klavyeden ekrana da bulaşabilir. Böyle durumlarda en güzeli tablet tarzı şeylerle takılmak aslında.

Güneşte kasa erir ve yamulur. Sahile gitmişken neden denize girmiyorsun? Sonradan görmüş hanzolar gibi laptop ile mi dolaşacaksın?

Yani tabii hanzo dediğiniz insanlar büyük ihtimalle borsa ya da yatırım işinde ve sizin hayalinizin çok ötesinde bir paraya sahipler. Yaptığınız örneklem güzel ve yerinde olmadı. Üzülme diye tatilin fiyatının laptopun 2 misli olduğunu söylemek istemiyorum sana. 3070'lı ASUS'lar artık eski kaldı gerçi.

Bende yazılımcıyım, güzel ortamda çalışmak bana zevk veriyor.

Keşke seni aşan şeylere böyle net konuşmasaydın.

Arkadaşlara açıklamaları için teşekkür ederim.

Genel anlamda ev ortamına nazaran daha tozlu bir ortam olacaktır ama. Ayrıca direkt güneş altında laptopu bırakmaktan kesinlikle kaçının. Ayrıca güneş kremli ellerle klavye berbat olacağı gibi laptopu kapattığınızda klavyeden ekrana da bulaşabilir. Böyle durumlarda en güzeli tablet tarzı şeylerle takılmak aslında.
Krem olayı bak çok güzel bir nokta oldu. Teşekkürler. Yapıcı olmak ne güzel di mi.

Yani tabii hanzo dediğiniz insanlar büyük ihtimalle borsa ya da yatırım işinde ve sizin hayalinizin çok ötesinde bir paraya sahipler. Yaptığınız örneklem güzel ve yerinde olmadı. Üzülme diye tatilin fiyatının laptopun 2 misli olduğunu söylemek istemiyorum sana. 3070'lı ASUS'lar artık eski kaldı gerçi.

Bende yazılımcıyım, güzel ortamda çalışmak bana zevk veriyor.

Keşke seni aşan şeylere böyle net konuşmasaydın.

Arkadaşlara açıklamaları için teşekkür ederim.

Krem olayı bak çok güzel bir nokta oldu. Teşekkürler. Yapıcı olmak ne güzel di mi.
Yani sahilde nezih bir işletmede bir yan deniz bir yan arkadaşlar, elinde içeceğin, önünde laptop ile tasarım yapmanın keyfini iyi bilirim :D

Rota neresi ayıptır sorması?

Yani sahilde nezih bir işletmede bir yan deniz bir yan arkadaşlar, elinde içeceğin, önünde laptop ile tasarım yapmanın keyfini iyi bilirim :D

Rota neresi ayıptır sorması?
Di mi, yaşasın hanzoluk😂!

Bodrum dost, Torba. İnsanın bir şeyler yaratası geliyor ortamda. Öyle saatlerce yatamıyorum ben, beyin çalışmak istiyor.

Ya tek sıkıntım bu uçuk otellerde adam gibi priz yok hala. Bir aşamadılar bunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı