oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 5 Şubat 2023 #1 Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım?
Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.700 Çözümler 99 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #2 oyunmaker1 dedi: Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne zaman döküldü yeni mi? Yeniyse hemen müdahale edin. İleriki zamanlarda daha farklı sorunlar yaşatabilir. Örnek çalışmaması vb. Artı 0 Eksi
oyunmaker1 dedi: Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Ne zaman döküldü yeni mi? Yeniyse hemen müdahale edin. İleriki zamanlarda daha farklı sorunlar yaşatabilir. Örnek çalışmaması vb.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.985 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 5 Şubat 2023 #3 Bir şey yapamayız kurumasını beklemeliyiz, sıcak petek yanına koyun cihazı. Saç kurutma ile basınçlı hava da suyu yayabilir. Kullanmadan kenarda bekletin biraz. Artı 0 Eksi
Bir şey yapamayız kurumasını beklemeliyiz, sıcak petek yanına koyun cihazı. Saç kurutma ile basınçlı hava da suyu yayabilir. Kullanmadan kenarda bekletin biraz.
Kaos5801 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 Laptopu sökebilirsen sök, parçalarını çıkar, kurumasını bekle. Artı 0 Eksi
KS KS oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 5 Şubat 2023 #5 ahmttrn60 dedi: Ne zaman döküldü yeni mi? Yeniyse hemen müdahale edin. İleriki zamanlarda daha farklı sorunlar yaşatabilir. Örnek çalışmaması vb. Genişletmek için tıkla... 1 gün oldu. Klavyeyi söktüm kuruttum. Artı 0 Eksi
ahmttrn60 dedi: Ne zaman döküldü yeni mi? Yeniyse hemen müdahale edin. İleriki zamanlarda daha farklı sorunlar yaşatabilir. Örnek çalışmaması vb. Genişletmek için tıkla... 1 gün oldu. Klavyeyi söktüm kuruttum.
MattCapaldi Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 oyunmaker1 dedi: Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin laptop çok beğenmiş galiba kafası gitmiş. Artı 0 Eksi
oyunmaker1 dedi: Laptopa maden suyu döküldü. Tuşlar bozuldu birazı. Mesela "p" harfine basınca "i" harfini yazıyor. Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hocam sizin laptop çok beğenmiş galiba kafası gitmiş.
KS KS oyunmaker1 Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 396 Çözümler 1 Yer patates tarlası 5 Şubat 2023 #7 Beypazarı. Sade Artı 0 Eksi
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2023 #8 oyunmaker1 dedi: Beypazarı. Sade Genişletmek için tıkla... Sadeyse çok sıkıntı yok diğer aromalarda şeker var laptopu ters çevirip bekletin Artı 0 Eksi
oyunmaker1 dedi: Beypazarı. Sade Genişletmek için tıkla... Sadeyse çok sıkıntı yok diğer aromalarda şeker var laptopu ters çevirip bekletin
Drisa Kilopat Katılım 25 Ekim 2019 Mesajlar 518 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #9 oyunmaker1 dedi: Beypazarı. Sade Genişletmek için tıkla... Beypazarını tekleyemeyip klavyenin üstüne döktüysen o senin hatan... Kurutup bekle başka şansın yok ben kola dökmüştüm klavye ölmüştü. Artı 0 Eksi
oyunmaker1 dedi: Beypazarı. Sade Genişletmek için tıkla... Beypazarını tekleyemeyip klavyenin üstüne döktüysen o senin hatan... Kurutup bekle başka şansın yok ben kola dökmüştüm klavye ölmüştü.
MattCapaldi Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 193 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #10 Drisa dedi: Beypazarını tekleyemeyip klavyenin üstüne döktüysen o senin hatan... Kurutup bekle başka şansın yok ben kola dökmüştüm klavye ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Çok şekerli gelmiş galiba. Artı 0 Eksi
Drisa dedi: Beypazarını tekleyemeyip klavyenin üstüne döktüysen o senin hatan... Kurutup bekle başka şansın yok ben kola dökmüştüm klavye ölmüştü. Genişletmek için tıkla... Çok şekerli gelmiş galiba.