Laptopa nasıl stres testi yapılır?

Bilgisayarım sağ tık
Yönet
Disk yönetimi seçip ekran görüntüsü atar mısın?

sağlamlisans.comdan key alabilirsin ucuza güvenilirdir.
etkinleştirmediğim için bilgisayarım yok :)
Bilgisayarım sağ tık
Yönet
Disk yönetimi seçip ekran görüntüsü atar mısın?

sağlamlisans.comdan key alabilirsin ucuza güvenilirdir.

Etkinleştirmediğim için bilgisayarım yok :)

Bahsettiğiniz budur değil mi?

Ekran görüntüsü 2024-01-17 220509.png

Buyurun burası herhalde.

Sadece yardım seçeneği çıkıyor maalesef.

Şimdi en sağdaki 10GB eklemem için C ye o bölmemin silinmesi gerek. Böyle bir rehber var silebilirsen ekleriz yapamazsan format atman gerek.

Şimdi en sağdaki 10GB eklemem için C ye o bölmemin silinmesi gerek. Böyle bir rehber var silebilirsen ekleriz yapamazsan format atman gerek.

W11 kurarken izlediğim videodaki kişi disk bölümünden bir şeyleri siliyordu o ara herhalde başka şeyleride silmiştim. Hemen bakıyorum attığınıza.

W11 kurarken izlediğim videodaki kişi disk bölümünden bir şeyleri siliyordu o ara herhalde başka şeyleride silmiştim. Hemen bakıyorum attığınıza.

Bueaya tıklay.

Kurtarma bölümünü sildim ama rehberde birleştirmeyi silerek yapıyor şimdi ne yapmam lazım?
Ekran görüntüsü 2024-01-17 223739.png

Son düzenleme:

Bueaya tıklay.

Kurtarma bölümünü sildim ama rehberde birleştirmeyi silerek yapıyor şimdi ne yapmam lazım?Eki Görüntüle 2087947

C ye sağ tıkla birimi genişlet de

Technopat Haberler

Geri
Yukarı