Laptop'a RAM/SSD eklenir mi?

BERAT ALTUNTOPPP

Centipat
Öncelikle merhabalar! Ben bilgisayarımın hızlanması ve FPS düşüklüğü yaşamak istemediğim için bilgisayar toplayacak bütçem de olmadığı için bilgisayarıma malzeme eklemek istedim. Eklemek istediklerim şu şekilde.
Liste.
-4 GB RAM'i 4 GB daha ekleyip 8'e çekme.
-SSD ekleme (Chrome'da ve oyunlarda hızlanması için)
-Termal macun.
-Fan temizliği.
Bunlar olur mu acaba? Ve bu arada CPU-Z programından çektiğim fotoğraflar da bu şekilde.

1597600088624.png

1597600105319.png

Yorumlarınızı bekliyorum :)

Daha ucuza bu olabilir. O da olur sorun olmaz, sadece daha pahalı.
BULAMADIM siz bulabilirmisiniz
SSD oyunları hızlandırmaz. Sadece kayıt alman ve geçişler hızlanır.
Ama 4GB eklemeni tavsiye ederim çok işe yarar.
.
İnşallah işe yarar
Evet, aynı linki ben de attım. Fakat satıcı hakkında bir fikrim yok şu an.
linkde o var ama bendeki part number :
M471B5173EB0

n11 deki numara;

M471B5173QH0

@tommyangelo123 Dediğim gibi AIDA64 kullanmak gerekiyor, ya da görev yöneticisinden de kontrol edilebilir. Performans bölümünde olması lazım.
merhaba tekrardan ben buldum şu uygunmudur herşeyi uyuor ama SODİMM diyor o ne demek bişey olurmu ?
1597603798807.png

Evet, aynı linki ben de attım. Fakat satıcı hakkında bir fikrim yok şu an.
şundan sıkıntı olurmu ya içimde süphe var bu SODİMM yazıyor bu koduyla herşeyi ile benim bilgisayarıma uyuyor
1597603946682.png

Son düzenleme:
Eklenir. Bir sıkıntı olmaz. Sadece RAM'lerin özelliklerinin aynı olmasına bakın. İşlemcinizin de kaç GB RAM çektiğine internetten bakabilirsiniz. Veya sistem özelliklerinizi atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet
Eklenir. Bir sıkıntı olmaz. Sadece RAM'lerin özelliklerinin aynı olmasına bakın. İşlemcinizin de kaç GB RAM çektiğine internetten bakabilirsiniz. Veya sistem özelliklerinizi atın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sağol video koymamışım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı