Laptopa soğutucu ve 4 GB RAM vs 8 GB RAM

Bu ram sizin sisteminiz ile uyumlu çalışacaktır : https://www.hepsiburada.com/longlin...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.86.6
Ayriyeten soğutucu konusunda benim tercihim kesinlikle Zalman olurdu bütçeniz el veriyorsa o soğutucuyu tavsiye ederim lakin bilgisayarınızın altında yeterli hava girişleri var mı yoksa komple kapalı mı ? Bahsettiğim soğutucu kendi adaptorü ile geliyor yani bilgisayarın usb portundan güç almıyor kendi adaptöründen güç alıyor ve malzeme kalitesi olsun 200MM devasa fanı olsun her türlü daha iyi. 200MM bir fanı olduğu için daha düşük devirlerde daha çok soğutabiliyor ve sessiz çalışabiliyor. Bilgisayarın altında hava girişlerinin olması dediğim gibi çok önemli bir etken. Bahsettiğim ürün kendi segmentinin en başarılı ürünüdür. Bütçeniz yetiyorsa mutlaka almanızı tavsiye ederim. Isınma ve perfonmans probleminin fanın soğutma için gerçekten yetersiz olduğuna bağlıyorum. Siz 4 GB RAM alın dediğim gibi sistemi rahatlatır bilgisayar altında yeterli hava girişleri varsa dediğim soğutucuyu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Bu RAM sizin sisteminiz ile uyumlu çalışacaktır: https://www.hepsiburada.com/longlin...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.86.6
Ayriyeten soğutucu konusunda benim tercihim kesinlikle Zalman olurdu bütçeniz el veriyorsa o soğutucuyu tavsiye ederim lakin bilgisayarınızın altında yeterli hava girişleri var mı yoksa komple kapalı mı? Bahsettiğim soğutucu kendi adaptorü ile geliyor yani bilgisayarın USB portundan güç almıyor kendi adaptöründen güç alıyor ve malzeme kalitesi olsun 200mm devasa fanı olsun her türlü daha iyi. 200mm bir fanı olduğu için daha düşük devirlerde daha çok soğutabiliyor ve sessiz çalışabiliyor. Bilgisayarın altında hava girişlerinin olması dediğim gibi çok önemli bir etken. Bahsettiğim ürün kendi segmentinin en başarılı ürünüdür. Bütçeniz yetiyorsa mutlaka almanızı tavsiye ederim. Isınma ve performans probleminin fanın soğutma için gerçekten yetersiz olduğuna bağlıyorum. Siz 4 GB RAM alın dediğim gibi sistemi rahatlatır bilgisayar altında yeterli hava girişleri varsa dediğim soğutucuyu almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.

Zalman olanı alacağım o zaman soğutucu olarak. RAM'i kendim takabilir miyim sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı