Laptopa su döküldü ve kapandı

PC'yi çalıştırmamanı öneririm. Bataryayı da çıkartıp ters konumda tutmanda fayda var. İnce tornavida bulabilirsen, laptopun garantisi de yoksa, söküp kurulama yapabilseydin faydası olur mu olmaz mı görmüş olurduk.

Sürekli çalıştırmasaydın keşke :(

Bataryayı çıkartmadan laptopu ters çevirsem sıkıntı olur mu?

Bataryayı çıkartmadan laptopu ters çevirsem sıkıntı olur mu?

Bu gibi sorunlarda Profesyonel yardım almanız gerekiyor.
Her kafadan bir ses çıkar, lâkin cihazı sadece bir kişi düzeltebilir.(O da Profesyonel bir servis)
Cihaz şayet Sudan dolayı SMD'ler zara gördüyse değişmeli, eğer yollar yandıysa kanal çekilmeli.
Anlayacağınız bir arıza tespiti yapılmalı ki ona göre işlem yapılsın.
Herkes kafasına göre; görmeden bilmeden teşhis koyuyor, sizi yanlış yönlendiriyorlar.
Bu süre zarfı içerisinde, cihazı lütfen çalıştırmayın ve herhangi bir enerji ile beslemeyin(Bataryada dahil).

Her kafadan bir ses çıkar, lâkin cihazı sadece bir kişi düzeltebilir.(O da Profesyonel bir servis)
Cihaz şayet Sudan dolayı SMD'ler zara gördüyse değişmeli, eğer yollar yandıysa kanal çekilmeli.
Herkes kafasına göre; görmeden bilmeden teşhis koyuyor, sizi yanlış yönlendiriyorlar.
Bu süre zarfı içerisinde, cihazı lütfen çalıştırmayın ve herhangi bir enerji ile beslemeyin(Bataryada dahil).
Teşekkür ederim

Bir şey sormak istiyorum ben güç ile besledim açtım ve beyaz ekran geldi ve fanlar çok fena çalışmaya bu neyin göstergesi ve sürekli açılıp kapandı

Teşekkür ederim

Bir şey sormak istiyorum ben güç ile besledim açtım ve beyaz ekran geldi ve fanlar çok fena çalışmaya bu neyin göstergesi ve sürekli açılıp kapandı

Fanın ne kadar devirde dönmesi gerektiğine üzerindeki SMD'ler kara verir, eğer onlar bir değer göndermezse ise 12V 0.5 amperi doğrudan fana gönderirler ve fan, en yüksek devirde çalışır.
Kısa devre ihtimalinden dolayı, fan SMD'lerden ya da BIOS'dan komut alamıyor.
Şu an sadece varsayım üzerine konuşuyorum.(Cihazı Çalıştırmayın!)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı