Laptopa uyumlu RAM önerisi

harunnU

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, RAM satın alacağım ancak size bir konuda danışmak istiyorum. Bende 3200 MHz RAM var ancak PC 2933 MHz desteklediği için öyle çalışıyor. Bunda sıkıntı yok ama RAM'im CL21 de çalışıyor, bunun da PC kısıtladığı için böyle çalıştığını düşünüyorum ancak RAM'imin noramlde kaç CL olduğunu anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz rica etsem? Bir de hangi sırada nerede yazdığınıda gösterirseniz sevinirim.

Ekran Görüntüsü (174).png

Ekran Görüntüsü (173).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, RAM satın alacağım ancak size bir konuda danışmak istiyorum. Bende 3200 MHz RAM var ancak PC 2933 MHz desteklediği için öyle çalışıyor. Bunda sıkıntı yok ama RAM'im CL21 de çalışıyor, bunun da PC kısıtladığı için böyle çalıştığını düşünüyorum ancak RAM'imin noramlde kaç CL olduğunu anlamadım. Bana yardımcı olur musunuz rica etsem? Bir de hangi sırada nerede yazdığınıda gösterirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 1627640

Eki Görüntüle 1627641
Normal çalışma hızı zaten cl 22 sizde 3000 mhz de kullandığınız için cl değeri normal . SK Hynix HMA81GS6DJR8N-XN 8 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Aynısını alman en doğrusu .

tamam normal çalışma hızı cl 22 ama cl 21 de çalışıyor ben şeyi soruyorum normalde olması gereken cl değerini gösteren yer neresi ?
(spd kısmında bir yer desteklediği en yüksek cl değerini gösteriyor ama hangi sırada)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı