- Makaleler
- 1
Laptopuma yeni işlemci alıp taktım. Ancak güç tuşuna basdığım da ışıklar 1 saniye yanıyor ve kapanıyor. Bu neden olabilir?
Sizinki daha alt bir versiyonudur belki. Mesela benim laptopum Samsung RF-511. Ama bunun RF-511 S03A, S09A diye farklı varyasyonları var. Cihazınızın varsayılan özellikleri neler?Benimle aynı marka model diğer laptop destekliyor ama. Niye benimki olmuyor anlamıyorum.
Laptopu aldığımda ki gelen özellikleriSizinki daha alt bir versiyonudur belki. Mesela benim laptopum Samsung RF-511. Ama bunun RF-511 S03A, S09A diye farklı varyasyonları var. Cihazınızın varsayılan özellikleri neler?
İnternetten baktım İ3-380M içeren modelin adı 5742G olarak geçiyor. Bence cihazınız 5745G değil 5742G. Böyle değil mi cihazınız;Laptopu aldığımda ki gelen özellikleri
İ3 380m
3GB RAM
GT420M
320GB HDD
Hayır dostum 5745G eminim bilgisayarın altında ki etikette yazıyorİnternetten baktım İ3-380M içeren modelin adı 5742G olarak geçiyor. Bence cihazınız 5745G değil 5742G. Böyle değil mi cihazınız;
Eki Görüntüle 801680
Dxdiag ekranın da ne yazıyor?Hayır dostum 5745G eminim bilgisayarın altında ki etikette yazıyor![]()
Aynısı yazıyor. 5745G.Dxdiag ekranın da ne yazıyor?
O zaman ya cihazınız tarafından desteklenmiyor (çünkü söylediğinize göre İ3 ile gelmiş yani giriş seviyesi modeller oluyorlar) ya da aldığınız işlemci sorunlu.Aynısı yazıyor. 5745G.
Pes ettim artık. Aslında bir daha alsam mı diye düşünmüyor değilim.O zaman ya cihazınız tarafından desteklenmiyor (çünkü söylediğinize göre İ3 ile gelmiş yani giriş seviyesi modeller oluyorlar) ya da aldığınız işlemci sorunlu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.