Bırak laptopu fişe takılı değilken diyor.
Sorumu tekrar sorduğun için saol : DLaptoptan zaten ne kadar verim alabilirsin ki?
En önemli olay batarya, bataryayı direkt sökmen lazım.
En önemli olay batarya, bataryayı direkt sökmen lazım. Zaten fişe takılı olacak haliyle. Görseldeki laptop T7 v25.1. gördüğün gibi tam 20 gündür stabil bir şekilde kazım yapıyor. 20 günde bir fanlarını temizliyorum zaten en son o zaman kapatmıştım. Prizden sabit 110 watt çekiyor.
Eki Görüntüle 1340283
Tabi ki daha fazla çeker. Bataryasını mahvedersin ama çıkar bataryasını.Tabiikide fişe takılı olmadan yapmayacağım : D sadece sordum fişe takılı iken normal kullanımdan (gene fişe takılı iken) daha fazla elektrik çekermi mining.
7/24 veya günün büyük bir bölümünde yapacaksan büyük sorun evet, dolup dolup tekrar biteceği için şişiyor batarya, ömrü direkt bitiyor yani. Kötü senaryoda patlıyor zaten.Sorumu tekrar sorduğun için saol : D
Hocam benimkinin batarya çıkmıyor sorun olur mu?
Şu an elektrikten sonra 50 dolar, 15.500 liraya almıştım taksitle 5 aydır kazıyor, üzerine aylık 600-900 arası bir şey koyup taksidini ödüyorum her ay, 4 ay kaldı.Sana getirisi ne kadar oluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.