Yok hocam ya, güldüm gece gece3060 ömrünü tamamlayana kadar![]()
Yeni çıkacaklar da dahil olmak üzere 3A oyunlarda 60+ FPS 'i kaç yıl daha sağlar? Ayarlar ultradan ortaya doğru düşecek tabii.
Yok hocam ya, güldüm gece gece3060 ömrünü tamamlayana kadar![]()
Yok hocam ya, güldüm gece geceBenim 520MX çok iyi kartmış o zaman
(!)
Yeni çıkacaklar da dahil olmak üzere 3A oyunlarda 60+ FPS'i kaç yıl daha sağlar? Ayarlar Ultra'dan ortaya doğru düşecek tabii.
Oyun için laptop alan kafama tüküreyim. Fan sesinden oyunun sesi zor duyuluyor. Eğer mümkünse masaüstü alın benim gibi pişman olmayın. Ha illa laptop alacaksanız mutlaka soğutması iyi olsun.
Acer Nitro 5 AN515-54.Modeline göre değişir, marka model söyler misiniz?
Ortaya kadar 4-5 sene, 6 hatta 7'yi bile zorlayabilir düşük ayarlarda.
Acer Nitro 5 AN515-54.
8 GB RAM, GTX 1650, i5 9300H.
Monster V20.2 3060 ve Legion Y520/530'a, hatta benim deskop bilgisayarıma göre bile daha sessiz. Bunu şöyle anlatabilirim. Windows'un sesi %40 iken YouTube üzerinden video izlediğimi varsayalım. YouTube'daki videonun sesini en dibe çeksem bile rahat duyabiliyorum, fanlar engel olmayacak kadar sessiz oluyorlar boşta. Malum işlemci sıcaklığı sürekli artmadığından da fanlar bi hızlanıp bir durmuyor. Ben cidden memnunum yani.Bana incelediklerim arasında en sessiz ROG serisi gelmişti. Yukarıdaki hocalarım, @Dark Lord of the Sith falan kızar belki ama Legion'larda fazla takılamamıştımAma R7 4800H olan işlemcisiyle çok fazla ısınmamasından dolayı fanları çok çalıştırıp ses yaptığını düşünmüyorum. Hatta @Ryota hocama soralım. Hocam, sizin fan sesiniz nasıl?
Birçok laptop gördüm, bu dediğiniz genelde giriş seviyesi, hoparlörleri güçlü olmayan ve kasası çok ses geçiren modellerde oluyor. Örneğin bendeki cihazın fanları ile IPG3 kasanın fanları aynı RPM'de dönmesine rağmen sanki IPG3'te daha çok ses çıkıyor gibi geliyor kulağa. Yalıtımla da alakalı.Oyun için laptop alan kafama tüküreyim. Fan sesinden oyunun sesi zor duyuluyor. Eğer mümkünse masaüstü alın benim gibi pişman olmayın. Ha illa laptop alacaksanız mutlaka soğutması iyi olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.