Laptoplarda 25 ms ekran sorun çıkartır mı?

Yasiver

Hectopat
Monster Abra v19.3.6 alacaktım fakat bir şey aklıma takıldı. ekranı 15.6 inç ve 25 ms imiş. 15.6 inç oyunlar için küçük kalır mı ve 25 ms oyunlar için uygun mudur?

Ben sırf bu MS olayından dolayı masaüstü aldım. Her ne kadar insanlar gözle görülür bir fark yok derse de ben farkı göreceğimi hissettiğim için masaüstü tercih ettim.

@Yasiver , aksi belirtilmediği sürece dizüstü bilgisayarların ekranlarının ms değeri bu seviyelerdedir. Masaüstü ekranları ile kıyaslamayın. Üst segment bilgisayarların düşük ms değerindeki dizüstüleri hem fiyatıyla dikkat çekiyor hem de bunu kasaya, ekran çerçevesine veya ilana mutlaka ekliyorlar.
Eğer masaüstü bilgisayardan 15.6'ya geçecekseniz size küçük gelebilir fakat alışınca sorun yaşamazsınız. İleriye doğru harici monitör alıp dizüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.

@Yasiver , aksi belirtilmediği sürece dizüstü bilgisayarların ekranlarının ms değeri bu seviyelerdedir. Masaüstü ekranları ile kıyaslamayın. Üst segment bilgisayarların düşük ms değerindeki bilgisayarları hem fiyatıyla dikkat çekiyor hem de bunu kasaya, ekran çerçevesine veya ilana mutlaka ekliyorlar.
Eğer masaüstü bilgisayardan 15.6'ya geçecekseniz size küçük gelebilir fakat alışınca sorun yaşamazsınız. İleriye doğru harici monitör alıp dizüstü bilgisayarınızda kullanabilirsiniz.
Hocam peki 144 hz 1 ms bjr monitör aldım diyelim ileride onu 1 ms şekilde kullanabilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı